Stand Out Now verbindt technische studenten met bedrijven om gezamenlijk innovaties te kickstarten. We selecteren voor ieder vraagstuk precies de juiste groep studenten, van techneuten tot creatievelingen, om mee te denken. Met frisse ideeÎn, technische kennis en business skills leveren we van business model tot compleet productconcept. We zijn een creatief collectief dat via innovatietrajecten, marktonderzoek en creatieve brainstorms innovatie versnelt. Door ons netwerk van flexibele, betaalbare partners gaan we snel tot actie over. We zijn actief binnen twee domeinen:

Ideation & Creation
Stand Out Now geeft een kickstart aan innovatietrajecten. In onze co-creatiesessies vullen we de expertise van betrokken werknemers van onze kanten aan met de frisse blik van diverse universitaire studenten uit ons netwerk. Door marktonderzoek, brainstormsessies en uitwerking gaan we snel van een goed idee naar een concrete kans. Denk aan een Business Model Canvas of mock-ups van een nieuwe mobiele app. Na de ideation fase steken we de handen uit de mouwen om het plan werkelijkheid te maken. Appontwikkeling, promotiecampagnes of eventhosting, samen met onze partners kunnen we elke uitdaging aan.

Zo hebben we bijvoorbeeld voor een container terminal meegedacht over businessmodellen voor de toekomst. Voor dit traject hebben we studenten met een achtergrond in de logistiek ingezet om samen met bedrijfsexperts dit vraagstuk aan te pakken. Studenten denken buiten de kaders en komen met vernieuwende ideeÎn en de bedrijfsexperts sturen op relevantie en scherpen ze aan. Deze combinatie is bijzonder vruchtbaar en resulteerde erin dat we binnen een middag een business model hadden ingevuld. Vervolgens verwerken wij alle output van de sessie tot actiegerichte conclusies.

Campusrecruitment
Stand Out Now helpt technische bedrijven recruitment te organiseren op een manier die past bij een nieuwe generatie. Dit doen we met brainstorms en ludiek marktonderzoek. Wij bieden ogen en oren in de studentenwereld en slingeren frisse ideeÎn de wereld in. We komen binnen no-time tot een inhousedag met WOW-factor of peilen hoe bedrijven ervoor staat qua naamsbekendheid in de studentenwereld. Daarnaast kunnen we ook de complete organisatie van evenementen op ons nemen.

Een goed voorbeeld hiervan is een bedrijf uit de maritieme sector. Zij hebben ons gevraagd om met een nieuw concept voor een inhousedag te komen. We hebben een afspiegeling van hun doelgroep genomen, denk aan master- en bachelorstudenten van studies als Maritieme Techniek en Werktuigbouwkunde, en hebben ze laten brainstormen over de essentie van het event: een bedrijf leren kennen. Met dat als basis hebben we gebouwd aan de invulling van het evenement!

Meer informatie over ons op de website www.standoutnow.nl.