L&C Labs

Stichting L&C Labs maakt zich hard voor de experimentele, vernieuwende en risicovolle culturele activiteiten op Lijm & Cultuur. De stichting geeft experimenten de kans zich te ontwikkelen.

Culturele activiteiten en experimenten zijn de creatieve brandstof die wordt aangeboord, gekoesterd en ingezet. Bij Lijm & Cultuur wordt ieders rugzak gevuld met inspiratie en inzichten waarmee de reis naar een nieuwe toekomst mogelijk wordt.

De L&C Labs haalt spraakmakende, experimentele en uitdagende voorstellingen naar Delft. Het scout, initieert en steunt innovatieve projecten waar verschillende kunstvormen en community’s elkaar ontmoeten en stimuleert cultureel ondernemerschap. L&C Labs organiseert bijeenkomsten waar je vrijelijk met elkaar van gedachten durft te wisselen over spraakmakende, controversiele of vernieuwende en uitdagende onderwerpen, met respect voor elkaars mening en verschillen van inzicht. In dat kader werkt L&C Labs bijvoorbeeld samen met VPRO Tegenlicht door Tegenlicht Meet Ups te organiseren.

Mensen en partijen die gewapend met nieuwe inzichten, in de wereld veranderingen tot stand brengen en de economie aanjagen, creëren grote toegevoegde waarde. De stichting stelt zich tot doel om in de komende jaren deze activiteiten economisch rendabel te maken zodat deze opbrengsten weer gebruikt kunnen worden voor nieuwe projecten. Zo komt er een uniek vliegwiel op gang van vernieuwing en economische groei.

De Stichting L&C Labs roept iedereen op om ideeën te delen, om samen te dromen of al deze activiteiten financieel te ondersteunen. Bel ons of e-mail ons:
015 262 94 00 / info@lijmencultuur.nl.

Projecten van L&C Labs waren onder andere: Pink Project The Wall, Delftse Nieuwe, De Delftse Loop der Dingen, Car Art Festival en UrineTown.

lclabs