Gasten van Lijm & Cultuur zal het aan niets ontbreken. Lijm & Cultuur heeft dan ook  alle voorzieningen, chefs en personeel om bij iedere activiteit en elk evenement passende catering te verzorgen. Maar er is meer. Uit pure passie en gedrevenheid zijn er ook eigen initiatieven, zoals ons concept Chaos aan de Schie en het op werkdagen geopende Experiment Delft.

 

Experiment – voor koffie, werken, lunchen en loungen

Bij Lijm & Cultuur is een experiment gaande dat is geboren uit passie en in de wetenschap dat een inspirerende omgeving zaken laat stromen. Linksachter op het terrein bevindt zich Experiment Delft, een unieke lunch- en werk- en ontmoetingsplek. De voormalige monumentale loods aan de oever van de Schie vormt een bijzondere voedingsbodem voor goed overleg, ontspannen werken, een geanimeerde lunch, een kop koffie, inspiratie, borrel, bijpraten of ontmoeten. Natuurlijk is er gratis WiFi en kunt u er bijzondere gerechtjes en drankjes krijgen, maar vooral is er een lekker ontspannen sfeer.

Experiment Delft is op werkdagen open van 10-17 uur. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Kom even los uit de bekende omgeving en ga het experiment aan! Bekijk de lunchkaart!

Meer informatie op www.experimentdelft.nl. Reserveren hoeft niet maar mag wel: bel dan 015 262 80 89 of stuur een e-mail naar info@lijmencultuur.nl

 

Chaos aan de Schie

Regelmatig organiseert Lijm & Cultuur haar Chaos aan de Schie: het pop-up culinair en cultureel evenement waarbij het restaurant van woensdag t/m zaterdag ‘s vanaf 17 uur open is voor een heerlijk diner en er in diezelfde periode verschillende culturele activiteiten zijn.

Editie #19: Puur Bas, is op zaterdag 21 april afgelopen. Over een nieuwe versie zijn we weer hard aan het nadenken. Bezoek de website www.chaosaandeschie.nl en houdt onze social media kanalen in de gaten voor up-to-date informatie over een nieuwe editie. of schrijf je in voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@lijmencultuur.nl

.

 

Mogelijkheden voor bedrijven en groepen

Voor bedrijven en groepen zijn tal van mogelijkheden. Dat gaat verder dan een leuke borrel of goede maaltijd alleen. Wilt u een mooie middag en/of avond met naast een heerlijke maaltijd een pakkend, leuk, inspirerend optreden of workshop? Kleinkunst, muziek, aan de slag met ‘Heavy Decor’, theater, variété, actief of passief, debat, dansen…. met ons uitgebreide netwerk en bruisende community kunnen wij het voor u regelen! Deel uw dromen met ons: wij denken met u mee, adviseren en maken het mogelijk.

Voor meer informatie e-mail of bel ons op 015 262 94 00.