Gasten van Lijm & Cultuur zal het aan niets ontbreken. Lijm & Cultuur heeft dan ook alle voorzieningen, chefs en personeel om bij iedere activiteit en elk evenement passende catering te verzorgen. Maar er is meer. Uit pure passie en gedrevenheid zijn er ook eigen initiatieven, zoals ons concept Chaos aan de Schie en het op werkdagen geopende Experiment.

Maatwerk voor bedrijven en groepen

Als bedrijf of groep wil je natuurlijk het liefst maatwerk. Dat kan en in meer dan één opzicht! Wilt u een sfeervolle bijeenkomst, een borrel of diner, een feest of juist een activiteit met meer inhoud? Wij dromen en denken met u mee: van styling en catering tot inhoud, multimedia, workshops en entertainment. Bij Lijm & Cultuur is alle ruimte voor uw eigen kleur en karakter. Voor kleine en grote groepen maken wij samen met u maatwerk dat afgestemd is op uw wensen en randvoorwaarden.

Voor meer informatie e-mail of bel ons op 015 262 94 00.

Restaurant Experiment –

Vanaf 18 augustus zijn we 7 dagen per week geopend

Bij Lijm & Cultuur is een experiment gaande dat is geboren uit passie en in de wetenschap dat een inspirerende omgeving zaken laat stromen. Linksachter op het terrein bevindt zich Experiment, een unieke lunch- en werk- en ontmoetingsplek. De voormalige monumentale loods aan de oever van de Schie vormt een bijzondere voedingsbodem voor goed overleg, ontspannen werken, een geanimeerde lunch, een kop koffie, inspiratie, borrel, bijpraten of ontmoeten. Natuurlijk is er gratis WiFi en kunt u er bijzondere gerechtjes en drankjes krijgen, maar vooral is er een lekker ontspannen sfeer.

Vier de nazomer bij het Experiment! Geniet onder de bomen in de stadstuin en in ons restaurant aan de Schie na van de vakantie en doe nieuwe krachten en ideeën op.

We zijn gesloten van 31 juli t/m 17 augustus, vanaf dinsdag 18 augustus zijn we 7 dagen per week geopend, zie onderstaand schema voor de openingstijden. Voor koffie, lunch, borrel en diner.

Meer informatie op www.experimentdelft.nl. Reserveren hoeft niet maar mag wel: bel dan 015 262 80 89 of stuur een e-mail naar info@lijmencultuur.nl

Pop-up restaurant Chaos aan de Schie

Door de Corona crisis is het reizen aan banden gelegd. Met veel plezier is Lijm & Cultuur 2 weken geleden van start gegaan met Chaos aan de Schie met als thema Zin in reizen. Helaas moeten we het project per direct tijdelijk stoppen om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk sociale contacten ontstaan en de crisis daarmee in te dammen.