Gasten van Lijm & Cultuur zal het aan niets ontbreken. Lijm & Cultuur heeft dan ook alle voorzieningen, chefs en personeel om bij iedere activiteit en elk evenement passende catering te verzorgen. Maar er is meer. Uit pure passie en gedrevenheid zijn er ook eigen initiatieven, zoals ons concept Chaos aan de Schie en het op werkdagen geopende Experiment.

Maatwerk voor bedrijven en groepen

Als bedrijf of groep wil je natuurlijk het liefst maatwerk. Dat kan en in meer dan één opzicht! Wilt u een sfeervolle bijeenkomst, een borrel of diner, een feest of juist een activiteit met meer inhoud? Wij dromen en denken met u mee: van styling en catering tot inhoud, multimedia, workshops en entertainment. Bij Lijm & Cultuur is alle ruimte voor uw eigen kleur en karakter. Voor kleine en grote groepen maken wij samen met u maatwerk dat afgestemd is op uw wensen en randvoorwaarden.

Voor meer informatie e-mail of bel ons op 015 262 94 00.

Restaurant Experiment

Bij Lijm & Cultuur is een experiment gaande dat is geboren uit passie en in de wetenschap dat een inspirerende omgeving zaken laat stromen. Linksachter op het terrein bevindt zich Experiment, een unieke lunch- en werk- en ontmoetingsplek. De voormalige monumentale loods aan de oever van de Schie vormt een bijzondere voedingsbodem voor goed overleg, ontspannen werken, een geanimeerde lunch, een kop koffie, inspiratie, borrel, bijpraten of ontmoeten. Natuurlijk is er gratis WiFi en kunt u er bijzondere gerechtjes en drankjes krijgen, maar vooral is er een lekker ontspannen sfeer.

Reserveren?
Herfstgloed aan de Schie! Doordeweeks tussen 10-17 uur kan je weer bij ons terecht. Kom weer genieten van de nieuwe kaart, chillen in de banken of koffie drinken in de zon op het terras. Het zijn roerige tijden, bel voor uw bezoek even om zeker te zijn dat we open zijn. U kunt ons bereiken door te bellen naar 015 262 94 00 of mail naar info@lijmencultuur.nl