Improve

www.improve.nl
 
Lijm & Cultuur bestaat dankzij het initiatief van de eigenaren van Improve, specialisten in het verbeelden. Improve is een team van toegewijde licht- en beeldontwerpers en technici, die 3D visuele belevingen creeren en uitvoeren met precisie. Improve is gevestigd te midden van Lijm & Cultuur. Dankzij bijna 40 jaar ervaring in de theater- en evenementenwereld en uitgebreide technische faciliteiten is er met Improve veel mogelijk. Lijm & Cultuur heeft geen vaste licht-, camera- en beeldinstallaties, alles is mobiel en daardoor zijn we heel flexibel.

Live streamen

Improve verzorgt al sinds 2012 livestreams. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, internationale naamsverandering of een live surgery: bij Improve ben je aan het juiste adres.

Livestream is, wanneer juist toegepast, een geweldig communicatiemedium om een grote groep mensen te bereiken. Maar ook wanneer net als nu, je niet persoonlijk aanwezig kan zijn, biedt livestream een uitkomst. Vanuit een operatiekamer bijvoorbeeld, kun je een hele zaal van 150 mensen mee laten kijken met een operatie, iets wat fysiek niet mogelijk is, zelfs zonder coronavirus.

Improve is gespecialiseerd om op locatie bij de klant de livestream op te zetten. Bijvoorbeeld in een kantoor, buiten, kerk of uitvaartcentrum, waar standaard geen AV-apparatuur aanwezig is. Improve heeft meer dan 35 jaar ervaring met uitlichten van sprekers en artiesten, videotechniek en streamingdiensten. Met een paar kleine spots en je eigen iPad kan je al snel een livestream opzetten. Het ontbreken van een internet aansluiting is ook geen probleem.

Creativiteit hoeft niet duur te zijn
Het laboratorium van Improve bewijst dat creativiteit niet duur hoeft te zijn. Rob: ‘Als je alle technische know how, het materiaal én de gereedschappen zelf in huis hebt, hoef je voor een creatieve oplossing alleen maar jezelf toe te staan om te durven dromen.’

Wij schreven de afgelopen tijd onderstaande artikelen over digitaal vergaderen, live- en instant streamen. Lees ze door op de afbeeldingen hieronder te klikken.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van livestreams die door Improve verzorgd zijn. Neem contact met ons op via info@improve.nl of bel 015 262 03 31 voor meer informatie.