Ohm Festival afgelast

Ohm Festival 2019 is afgelast.

Lieve mensen,

Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat Ohm Festival 2019 is afgelast. Omdat het weer in Nederland zeer veranderlijk is hebben we tot het laatste moment gewacht of we het festival toch door konden laten gaan. Het laatste wat we wilden was dat Ohm Festival vroegtijdig afgelast zou worden en dat het weer op de dag zelf uiteindelijk toch positief veranderd zou zijn. Dit echter niet gebeurd. Helaas zijn er zulke harde windstoten dat er een gevaarlijke situatie is ontstaan.

Er zijn windstoten voorspeld van 90 km/h, hierdoor zijn de constructies en tenten niet veilig. We kunnen, na overleg met de gemeente Delft, MeteoGroup en alle leveranciers, de veiligheid van onze bezoekers en crew niet garanderen. Dit gaat voor ons boven alles.

Alle tickethouders inclusief ticket kopers die een ticket via TicketSwap hebben gekocht worden uiterlijk 17 juni op de hoogte gebracht over het refund proces van de tickets. Voor vragen kan er gemaild worden naar info@elevation-events.com

Het is voor Team Ohm verschrikkelijk het jaarlijkse hoogtepunt Ohm Festival te moeten cancellen. Zij werken al maanden naar het festival toe en om nu te moeten cancellen, op de ochtend van het event, is iets wat hen en ons allemaal diept raakt. We hebben er alles aan gedaan om het festival op een veilige manier plaats te laten vinden, maar gezien de huidige weersomstandigheden en verwachtingen voor de rest van de dag is dat op geen enkele manier mogelijk. Er rest ons daarom geen andere mogelijkheid dan het evenement af te lassen.

Meer informatie is te vinden op Ohm Festival 2019

We hopen dat jullie begrip hebben voor de genomen beslissing.
 
 
 
 
 
 

PURE DANCE l Conscious Dance

Pure dance is a conscious movement technique, it is meditation in movement. No choreography, no dance figures, no steps. You follow your own body impulses and this will open the gate to the Dance, which is already present in your body. When you move the body, your thoughts will disappear, your emotional body will be alive and your patterns and obstacles become visible. With the dance you can keep it in movement, so it can dissolve. Through dance you meet your true self, find your own movement, your own flow, your own rhythm, beat, ecstasy and stillness. Your softness, your wildness…you will learn how to give, how to receive, open the possibility for contact with others. You will work with your body and your inner-self, making a connection to your soul and heart. Dance reflects everything that lives in us, everything in our lives. Delft Sessions are guide by Eva Bergerová. She teaches in English and can speak a little Dutch.

PURE DANCE is
Open mind
Pure heart
Free body

Deze avonden zijn vrij toegankelijk en voor iedereen geschikt.

Losse prijs* € 16,50 per avond
5x strippenkaart: € 77,50 (15,50 per avond)
10x strippenkaart:: € 145,00 (14,50 per avond)
Hele serie**: aantal avonden x € 13,00 (169,00 dit seizoen)

More at www.terranova-dans.nl

Meditatief ligconcert

Wat is een ligconcert? Je ligt (of zit) ontspannen, terwijl wij een live concert voor je verzorgen. Je komt helemaal tot rust. Duur: 30 minuten (of 2x 30 minuten). Ervaar rustgevende muziek tijdens een meditatief ligconcert. Een heerlijk ontspannend momentje voor jezelf.

In verband met de richtlijnen van het RIVM kunnen we maximaal 2 personen per concert ontvangen. Je krijgt dus bijna een privéconcert met live-muziek. Het heeft het karakter van een inloop. Je reserveert per 30 minuten (Je kan voor 1×30 minuten reserveren of voor 2×30 minuten):

Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand bewaren en genieten van de muziek!

Bekijk hier een voorbeeld:

OHM Festival 2021

☀️ OHM FESTIVAL 2021 = UITVERKOCHT!☀️

Na twee zomers geen Ohm Festival willen we alles op alles zetten om deze zomer wel samen te dansen bij Lijm & Cultuur. Daarom verplaatst Ohm Festival eenmalig van juni naar september. Open je agenda en zet ‘m in erin: 18 september, Ohm Festival 2021, natuurlijk in Delft! Boze weergoden en een pandemie.. Na twee zomers oorverdovende stilte langs de Schie is het de hoogste tijd om weer samen te dansen, proosten en genieten van het leven. We hebben jullie zo ontzettend gemist.

Ohm Festival 2021 is uitverkocht. Voor iedereen met een aanbetaling ticket zijn er twee opties*:
1. Het festival gaat door, je betaalt dan het restbedrag van je ticket
(Reguliere ticket = €37,- + service fee)
2. Het festival gaat niet door, je krijgt binnen 10 dagen de aanbetaling van
50% (ex. service fee) teruggestort.
* Een aanbetaling wordt niet gerestitueerd als het festival doorgaat. Voor de toepasselijke voorwaarden (ook voor restitutie) zie onze Algemene Bezoekersvoorwaarden.

Instagram: www.instagram.com/ohmfest/
Spotify: https://bit.ly/ohm-spotify-

Inloopatelier Inktwit

Wees welkom om kennis te komen maken met atelier Inktwit! In het atelier liggen materialen en mini opdrachten klaar, er is thee en koffie en lekkers en ik ben er om jullie te ontmoeten en vragen te beantwoorden. Voor alle leeftijden.

OHM Herfstfestival 2021

Na het overweldigende enthousiasme op onze zomereditie, konden we natuurlijk niet al te lang wachten met meer mooi festival nieuws. Het verlangen om naar binnen te mogen is groot. Heel groot. Volle dansvloeren, donkere loodsen en alles behalve 1,5e meter afstand. Daarom keert OHM dit najaar terug met Ohm Herfstfestival 2021. Op 27 november neemt OHM Lijm & Cultuur over met vijf overdekte stages en een heerlijke lijst aan artiesten. Dit alles natuurlijk bij jullie in Delft! 🍂🍂

𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦
Ohm Herfstfestival 2021 is uitverkocht!

𝗠𝗨𝗭𝗜𝗘𝗞
Vijf overdekte stages met lokale headliners en internationaal talent. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

𝗜𝗡𝗙𝗢
Pin only
Minimale leeftijd: 18+
Lijm & Cultuur, Delft
Deuren sluiten om 20:00
Instagram: www.instagram.com/ohmfest/
Spotify: https://bit.ly/ohm-spotify-

Workshop portret schilderen

Een bruisende sfeer en ruimte voor toevallige ontmoetingen en verbindingen zijn belangrijke randvoorwaarden voor nieuwe samenwerkingsverbanden en economische groei. Het Lab biedt zo’n ontmoetingsplek. Verschillende creatieve ondernemers hebben er een thuisbasis gevonden en enkelen zijn inmiddels weer uitgevlogen de wijde wereld in. Een van onze huurders is Mildred Valkonet.

Op 11 juli gaat Mildred Valkonet een workshop portret schilderen geven bij Voorlopig in Delft. In 2,5 uur tijd ga je een portret maken met gouache verf of aquarel. Net wat het beste bij jou past. Dat klinkt misschien als een hele uitdaging maar je zal versteld staan wat je allemaal kan. Beginners zal Mildred bij de hand nemen maar ben je gevorderd dan zorgt ze dat jouw creatieve spieren gerekt en gestrekt worden. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom maar moeders met tienerdochters natuurlijk ook en vaders met zonen…

Het kost 47,50 en is inclusief twee drankjes en een stukje taart. De workshop begint om 13:00 en eindigt om 15:30. Geef je snel op, uiterlijk voor 28 juni, want bij 8 personen zit de workshop vol. Kijk voor meer info op www.mildredvalkonet.com.