PopDelft XXL 2023

Stap binnen in een unieke wereld waar lokale talenten schitteren als nooit tevoren! Dit is geen gewoon concert; dit is een magische avond waarbij onze eigen lokale artiesten schitteren in onvergetelijke duetten, een mix van hun eigen meesterwerken én iconische hits van wereldberoemde artiesten op het grootste podium van Delft: De Centrale van Lijm & Cultuur!

Verwacht een sensationele ervaring waar talenten samenkomen om jou te betoveren met hun eigen muzikale creaties én onvergetelijke covers van grootheden als Phil Collins, Miley Cyrus, Ed Sheeran, Volbeat, Herman van Veen, Melissa Etheridge, Bob Marley, Elton John, Doe Maar en Van Dikhout.

Deze avond is niet alleen een viering van lokaal talent, maar een briljante ode aan de muziek die ons allen verbindt, ongeacht grenzen of genres. Geniet van de hartstochtelijke stemmen, de meeslepende melodieën en de opwindende interpretaties van deze legendarische hits – allemaal gebracht door de passie en toewijding van onze eigen artiesten.

Grijp deze kans om de grenzeloze veelzijdigheid van onze lokale helden te ervaren terwijl ze hun eigen unieke draai geven aan tijdloze hits. Dit is een avond die je niet wilt missen!

Koop nu je tickets voor Popdelft XXL en dompel je onder in een betoverende muzikale reis die je zal laten dansen, zingen en genieten van elke noot. Mis deze kans niet om de muziek te vieren die ons verbindt, in de bekwaamheid van onze eigen getalenteerde artiesten!

Vroege beslissers kopen hun kaartje met Early Bird korting. Voor jongeren onder 27 én Delftpas houders zijn er tickets met een gereduceerd tarief (ID verplicht tonen bij ingang).

 

TICKETS

TIP Super leuk als Sinterklaas cadeau of als eindejaarsuitje met je collega’s!

Volg de popdelft socials en kom alles te weten over de artiesten die dit jaar op het podium staan!

 

LINE-UP

Popdelft XXL is een samenwerking tussen popdelft en locatie Lijm & Cultuur en IMPROVE.

Meer informatie

Datum
Tickets € 14,50 (vanaf) (Bestel online)
Meer informatie https://www.popdelft.nl/programma/popdelft-xxl-2023/date/17/2023-12-09
 
Type Lijm & Cultuur