OHM Herfstfestival 2023

OHM Herfstfestival op 25 november 2023.

Meditatief ligconcert

Wat is een ligconcert? Je ligt (of zit) ontspannen, terwijl wij een live concert voor je verzorgen. Je komt helemaal tot rust. Duur: 60 minuten. Ervaar rustgevende muziek tijdens een meditatief ligconcert. Een heerlijk ontspannend momentje voor jezelf, inclusief een kopje thee of koffie na afloop van het concert.

Dinsdag 14 mei 2024
van 16.00 tot 17.00 uur

Bekijk hier een voorbeeld:

Ohm Festival afgelast

Ohm Festival 2019 is afgelast.

Lieve mensen,

Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat Ohm Festival 2019 is afgelast. Omdat het weer in Nederland zeer veranderlijk is hebben we tot het laatste moment gewacht of we het festival toch door konden laten gaan. Het laatste wat we wilden was dat Ohm Festival vroegtijdig afgelast zou worden en dat het weer op de dag zelf uiteindelijk toch positief veranderd zou zijn. Dit echter niet gebeurd. Helaas zijn er zulke harde windstoten dat er een gevaarlijke situatie is ontstaan.

Er zijn windstoten voorspeld van 90 km/h, hierdoor zijn de constructies en tenten niet veilig. We kunnen, na overleg met de gemeente Delft, MeteoGroup en alle leveranciers, de veiligheid van onze bezoekers en crew niet garanderen. Dit gaat voor ons boven alles.

Alle tickethouders inclusief ticket kopers die een ticket via TicketSwap hebben gekocht worden uiterlijk 17 juni op de hoogte gebracht over het refund proces van de tickets. Voor vragen kan er gemaild worden naar info@elevation-events.com

Het is voor Team Ohm verschrikkelijk het jaarlijkse hoogtepunt Ohm Festival te moeten cancellen. Zij werken al maanden naar het festival toe en om nu te moeten cancellen, op de ochtend van het event, is iets wat hen en ons allemaal diept raakt. We hebben er alles aan gedaan om het festival op een veilige manier plaats te laten vinden, maar gezien de huidige weersomstandigheden en verwachtingen voor de rest van de dag is dat op geen enkele manier mogelijk. Er rest ons daarom geen andere mogelijkheid dan het evenement af te lassen.

Meer informatie is te vinden op Ohm Festival 2019

We hopen dat jullie begrip hebben voor de genomen beslissing.
 
 
 
 
 
 

In De Lift – Techno Edition

Popdelft organiseert 4 keer per jaar: ‘In De Lift’, waarbij regionaal talent met eigen werk de kans krijgt om boven zichzelf uit te stijgen. Iedere editie staan er 3 tot 4 acts ‘In De Lift’ die echt bij de programmeurs van Popdelft zijn opgevallen, opbloeiende muzikanten waarvan Popdelft vindt dat je ze gezien en gehoord moet hebben.

In De Lift geeft (Delftse) artiesten een boost, niet alleen door ze live te laten spelen op een mooi Delfts podium, maar ook door ze uitgebreid op de social media kanalen te introduceren. Daarnaast koppelt Popdelft de talenten ook aan een coach die ze verder helpt om hun liveset nog verder te ontwikkelen, zodat ze de beste set van hun leven kunnen spelen tijdens IN DE LIFT! Zo hoopt Popdelft Delfts muzikaal talent verder te helpen bij het bereiken van nieuw publiek.

Verwacht een mooie mix van house, techno, melodic house én een spetterende opening met Hel:sløwed!

20:00 uur aanvang
20:30 uur OPENING – don’t miss it!
21:30 uur deuren sluiten
ID verplicht

HEL:SLØWED
Hel:sløwed is de verrassende samenwerking tussen Misja Helsloot en Michael de Kooker. Met 35 jaar aan gezamenlijke ervaring in de internationale dance scene bundelen de heren sinds 2022 hun muzikale krachten – en brengen een dikke sound die op melodieuze wijze progressive, trance en techno verbindt. Na een reeks succesvolle releases op labels als A State of Trance, Spinnin’ Records, Black Hole Recordings en meer, is het duidelijk dat Hel:sløwed met hun diepe maar energieke sound de juiste snaar hebben geraakt.

BSMN
When Joost & Sam met each other back in 2019, it was clear that they had one thing in common, a strong passion for all things music. Together, they created bsmn (pronounced ‘’bassman’’), a project based on combining their sounds to create a progressive and melodic sound. This sound is focused on creating a dark atmosphere with a spark of hope, combining Sam’s production skills with Joost’s songwriting and vocals. Driven to combine visual art, music & storytelling, bsmn strives to create an audiovisual phenomenon which transcends just music alone.

HIDDEN VOICES
Hidden Voices is a melodic techno artist from the Netherlands who blends melancholic and emotive elements with hard-hitting vocal techno beats. His tracks are often vocal oriented and almost always have either lyrics or elements hinting at vocals. The music he makes intents to captivate the listener in the emotion and story of the track, where his productions take the listener on a musical journey. Lately his music has been infused with his own vocals, which enable him to create music that’s even closer to his heart and amplifies the experience he wants the listener to have.

HES.
Als je niet kan kiezen, waarom dan niet allebei? Op die manier combineert “hes.” niet alleen verschillende muzikale invloeden, maar ook zijn levens als student, producer, DJ en horeca-man. Voor Jeroen is zijn muziek een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van zijn studie- en sociale leven. Tijdens het luisteren kun je, net als hem, even wegdromen naar een veilige plek. Wie tijdens zijn set verwacht rustig een boekje te kunnen lezen, zit er echter flink naast. In contrast met melodieuze stukken die je de kans geven om na te denken en op adem te komen, kun je een rode draad van harde drums en een dreunende bas verwachten die zich niks aantrekt van genres.

PURE DANCE l Conscious Dance

Pure dance is a conscious movement technique, it is meditation in movement. No choreography, no dance figures, no steps. You follow your own body impulses and this will open the gate to the Dance, which is already present in your body. When you move the body, your thoughts will disappear, your emotional body will be alive and your patterns and obstacles become visible. With the dance you can keep it in movement, so it can dissolve. Through dance you meet your true self, find your own movement, your own flow, your own rhythm, beat, ecstasy and stillness. Your softness, your wildness…you will learn how to give, how to receive, open the possibility for contact with others. You will work with your body and your inner-self, making a connection to your soul and heart. Dance reflects everything that lives in us, everything in our lives. Delft Sessions are guide by Eva Bergerová. She teaches in English and can speak a little Dutch.

PURE DANCE is
Open mind
Pure heart
Free body

Deze avonden zijn vrij toegankelijk en voor iedereen geschikt.

Losse prijs* € 16,50 per avond
5x strippenkaart: € 77,50 (15,50 per avond)
10x strippenkaart:: € 145,00 (14,50 per avond)
Hele serie**: aantal avonden x € 13,00 (169,00 dit seizoen)

More at www.terranova-dans.nl

PopDelft XXL 2023

Stap binnen in een unieke wereld waar lokale talenten schitteren als nooit tevoren! Dit is geen gewoon concert; dit is een magische avond waarbij onze eigen lokale artiesten schitteren in onvergetelijke duetten, een mix van hun eigen meesterwerken én iconische hits van wereldberoemde artiesten op het grootste podium van Delft: De Centrale van Lijm & Cultuur!

Verwacht een sensationele ervaring waar talenten samenkomen om jou te betoveren met hun eigen muzikale creaties én onvergetelijke covers van grootheden als Phil Collins, Miley Cyrus, Ed Sheeran, Volbeat, Herman van Veen, Melissa Etheridge, Bob Marley, Elton John, Doe Maar en Van Dikhout.

Deze avond is niet alleen een viering van lokaal talent, maar een briljante ode aan de muziek die ons allen verbindt, ongeacht grenzen of genres. Geniet van de hartstochtelijke stemmen, de meeslepende melodieën en de opwindende interpretaties van deze legendarische hits – allemaal gebracht door de passie en toewijding van onze eigen artiesten.

Grijp deze kans om de grenzeloze veelzijdigheid van onze lokale helden te ervaren terwijl ze hun eigen unieke draai geven aan tijdloze hits. Dit is een avond die je niet wilt missen!

Koop nu je tickets voor Popdelft XXL en dompel je onder in een betoverende muzikale reis die je zal laten dansen, zingen en genieten van elke noot. Mis deze kans niet om de muziek te vieren die ons verbindt, in de bekwaamheid van onze eigen getalenteerde artiesten!

Vroege beslissers kopen hun kaartje met Early Bird korting. Voor jongeren onder 27 én Delftpas houders zijn er tickets met een gereduceerd tarief (ID verplicht tonen bij ingang).

 

TICKETS

TIP Super leuk als Sinterklaas cadeau of als eindejaarsuitje met je collega’s!

Volg de popdelft socials en kom alles te weten over de artiesten die dit jaar op het podium staan!

 

LINE-UP

Popdelft XXL is een samenwerking tussen popdelft en locatie Lijm & Cultuur en IMPROVE.

Ligconcerten – KKida

Kom heerlijk ontspannen bij een meditatief ligconcert. Een concert in de studio van KKida op Lijm & Cultuur met een kleine groep van maximaal 3 personen. Zak lekker onderuit en kom helemaal tot rust met rustgevende muziek. Bekijk hieronder de data waarop je je kunt aansluiten. 

Een ticket kost €25 euro, inclusief koffie / thee. Kijk voor een overzicht van alle dagen en meer informatie op: www.kkida.com/ligconcerten of neem contact op met Karin: karin@kkida.com

49ste OC&C Ringvaart Regatta

De OC&C Ringvaart Regatta, ontstaan in 1976, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in heel roeiend Nederland. De wedstrijd over een lengte van 100 km begint in Leiden waarna de Kaag wordt overgestoken om bij de Ringvaart te komen. Na een rondje op de Ringvaart wordt de Kaag opnieuw gepasseerd op weg naar Leiden, Leidschendam om uiteindelijk te finishen bij Lijm & Cultuur.

Kom bij Lijm & Cultuur de prestatie van de roeiers vieren! Op woensdag 29 mei 2024 is het terrein open om de roeiers bij de finish te ontvangen.

Meer informatie kan je binnenkort hier vinden of op https://ringvaartregatta.nl//.

Meditatief ligconcert

Wat is een ligconcert? Je ligt (of zit) ontspannen, terwijl wij een live concert voor je verzorgen. Je komt helemaal tot rust. Duur: 60 minuten. Ervaar rustgevende muziek tijdens een meditatief ligconcert. Een heerlijk ontspannend momentje voor jezelf, inclusief een kopje thee of koffie na afloop van het concert.

Zondag 25 juni 2023

van 11.30 tot 12.30 uur
van 13.30 tot 14.30 uur

Bekijk hier een voorbeeld:

‘Matthäus Passion’ door Bachkoor Holland

Eind maart klinkt op Witte Donderdag en Goede Vrijdag de indrukwekkende Matthäus Passion in de Nieuwe Kerk in Delft.

Onder leiding van Gijs Leenaars voeren Bachkoor Holland, het Concertgebouw Kamerorkest, internationale solisten en het kinderkoor van Academy of Vocal Arts traditiegetrouw het beroemde meesterwerk van J.S. Bach uit. Dit magistrale stuk is een onbetwist muzikaal monument uit de klassieke muziek en heeft nog net zoveel zeggingskracht als toen het
gecomponeerd werd. Ook qua thema’s is het werk nog steeds actueel: verzoening en vergeving, vriendschap en verraad, eerzucht en opoffering. In de Nieuwe Kerk komt het werk volledig tot zijn recht. Het concert op Witte Donderdag 28 maart begint om 19:30 uur en het concert op Goede Vrijdag 29 maart begint om 11.30 uur. Laatstgenoemde bestaat uit twee delen met daartussen een lange lunchpauze.

Tickets
Geniet niet alleen van Bachs muziek maar ook van de prachtige Nieuwe Kerk en het praalgraf van Willem van Oranje. Kijk voor tickets en info op de website www.bachkoorholland.nl.

Ohm Herfstfestival 2022

Na het overweldigende enthousiasme op de zomereditie van Ohm Festival is het dit jaar ook weer tijd voor het Ohm Herfstfestival! Op zaterdag 26 november 2022 kan jij in Delft de verschillende stages verkennen. Hou de website van Ohm in de gaten voor de meest up-to-date informatie over programma, tijden en tickets.

Symphonic Floyd for War Child

Beleef hoe de tijdloze klanken van Pink Floyd nieuw leven worden ingeblazen in een adembenemende symfonische ervaring, terwijl tegelijkertijd hulp wordt geboden aan kinderen getroffen door oorlog. Met trots kondigt Symphonic Pink Floyd for War Child een betoverend evenement aan waarbij de iconische rocknummers van een van de meest invloedrijke bands van de vorige eeuw samensmelten met de majestueuze harmonieën van een volledig symfonieorkest.

Dit evenement, wat plaatsvindt op 13 april 2024 in het Haagse World Forum, belichaamt de samensmelting van twee muzikale werelden in een avond die velen zullen herinneren. Deze bijzondere uitvoering tilt de erfenis van Pink Floyd naar nieuwe symfonische hoogtes en illustreert de kracht van muziek als een verenigende kracht voor verandering.

Deze avond belooft meer te zijn dan enkel een concert; het is een harmonie van doel en prestatie. De romige akkoorden van ‘Comfortably Numb’ en de weemoedige melodie van ‘Wish You Were Here’ worden versterkt door de rijke klanken van het Haags Studenten Symfonie Orkest onder de inspirerende leiding van Arne Visser. En te midden van deze grandioze muzikale tapestry, zal het jonge talent Julian Parker, een veertienjarige saxofoonvirtuoos, het publiek verrassen met een solo optreden dat de schoonheid van jong talent en de kracht van muziek belichaamt.

Eric Drabbe, organisator en bezieler achter deze concertreeks, illustreert de essentie van wat dit evenement bijzonder maakt: “Telkens wanneer rock en klassiek zo treffend samenkomen, realiseren we ons dat muziek veel meer is dan entertainment. Het is een universele taal van hoop, een stem voor zij die geen stem hebben. En dat is precies wat dit concert voor ogen heeft – niet alleen om de luisteraar te ontroeren, maar om daadwerkelijk levens te veranderen.”

Symphonic Pink Floyd for War Child is niet zomaar een concertreeks; het is een uiting van solidariteit met kinderen die hun jeugd zien overschaduwd door de ontberingen van oorlog. De organisatie, onder leiding van Drabbe, staat bekend om het organiseren van monumentale evenementen die substantiële sommen geld verzamelen voor goede doelen. Met een historie van succesvolle evenementen die terugvoeren tot 2009, zet de organisatie zich onvermoeid in om zowel culturele verrijking als humanitaire bijdragen te leveren.

Peter Chattelin, het creatieve brein achter de formatie Mister Pink en een pionier binnen het Pink Floyd Tribute circuit in Nederland, voegt zijn magische touch toe aan de avond. De muzikanten van Mister Pink, allen doorwinterde professionals met ruime ervaring in het Tribute circuit, zullen deze avond vertolken wat betekent als muzikale passie wordt gecombineerd met een diepzinnig doel. Een unieke avond waar prachtige muziek en een hart voor kinderen samen de hoofdrol spelen, wacht op een publiek dat getuige wil zijn van een grensverleggende artistieke samensmelting ter ondersteuning van een prachtig doel. Tickets zijn nu verkrijgbaar; wees getuige van dit historisch spektakel en draag bij aan een toekomst waarin muziek en medemenselijkheid zegevieren.

Musical door theaterschool De Steiger – 30 september 20.00

Na een jaar hard werken staan de leerlingen van De Steiger klaar om met veel Rock en Roll de sfeer van de 50s voor een paar uurtjes naar jullie toe te brengen. Deze klassieke voorstelling is al jaren een van de bekendste musicals aller tijden. De theaterschool de Steiger speelt hun variatie op het swingende stuk, met muziek uit de originele musical geschreven door Jim Jacobs en Warren Casey, maar ook met muziek uit de nog bekendere film geschreven door onder andere Barry Gib en John Farrar.

Wanneer Sandy voor het eerst binnenkomt op haar nieuwe school, komt ze daar haar zomerromance Danny opeens tegen. Hij heeft echter zijn eigen vriendengroep en hij en zijn vrienden weten niet hoe ze moeten omgaan met deze plotselinge verandering. Elk van de vrienden gaat om met de voordelen en nadelen van volwassen worden, terwijl Sandy en Danny om elkaar heen draaien, ruzie maken, en proberen hun zorgeloze zomerliefde terug te vinden.

Een musical voor iedereen vanaf 10 jaar oud.

Regie: Hendrik Vlug
Choreografie: Floor Warmerhoven
Zangdocente en Vocal Coach: Luka den Boer
Productie: Hendrik Vlug en Nelleke Guequierre
Cast
: Annabel, Dani, Joep, Julia, Matiss, Noor, Parsa, Ristridin, Rosalie, Vere, Bob, Evi, Frey, Jada, Leonoor, Lilly, Marlou, Mirtho, Nila, Sara, Simon, Nora, Annemijn, Kaja

(meer…)

POPCAFÉ 2024

DÉ BORREL VOOR MUZIKAAL DELFT!

Delft opgelet! Op zaterdag 10 februari organiseert popdelft een borrel voor heel muzikaal Delft! Dit is hét moment voor iedereen uit de Delftse popscene om bij te praten, te netwerken en plannen voor het nieuwe jaar te smeden. Leer elkaar (beter) kennen, ontmoet nieuwe mensen, pak oude connecties op, deel ervaringen met elkaar en kom gezellig borrelen.

PROGRAMMA
14.00 PANEL DISCUSSIE OVER HET DELFTSE POPKLIMAAT
O.l.v. artiest/spreker Manu van Kersbergen praten we over het Delftse popklimaat. Hierbij nemen een aantal professionals plaats in ons panel en reageert het publiek ook op de stellingen.

Bevestigd panel:

Gabriel Huisman – muzikant, boeker en organisator (Rijswijk)
Lars Kelpin – GRAP Amsterdam en oud programmeur Speakers
Sam Ouwehand – artiest (KUZKO) uit Delft
tba
15.00 poptafels
Diverse spelers uit de Delftse muziekscene presenteren zich en zijn er voor jou om allerlei vragen te beantwoorden. Loop langs de poptafels en sla je slag:

HAL015 – doe het zelf podium, wat kan je hier allemaal organiseren?
Jazzcafé Bebop – hét jazzpodium van Delft met wekelijks een jamsessie op dinsdag en concert op woensdag
Kramers muziekschool – muziekschool gespecialiseerd in drums, gerund door Rob Kramer
X TU Delft Open Mic – de laagdrempelige open mic avond voor studenten en jonge mensen uit Delft
Marvin Dee Music – songwriter, producer en zangcoach met eigen studio in Delft. Laat je demo horen en stel vragen over songwriting, productie, dynamiek, opname mogelijkheden, mix, arrangement en/of (backing) vocals.
Koninklijke Harmoniekapel Delft – zoekt partners voor een nieuw EDM project geinspireerd door de openingsshow van ADE (o.a. producers)
Marmalade Music Studio’s – producer Rowyn van Wijnen vertelt meer over de mogelijkheden van deze professionele opname studio in Delft.
popdelft – uiteraard is ook popdelft met een poptafel aanwezig! We presenteren onder andere het nieuwe project ‘Muziek Tippie’.
more tba
NOTE Wil jóuw organisatie een poptafel?
Dat kan! Aanmelden voor een poptafel doe je via info@popdelft.nl.

16.00 popcafé borrel
Wat is een popcafé zonder gezellige borrel? Proost met je muziekvrienden en maak nieuwe contacten onder het genot van een drankje. DJ Maurizio Pinna draait al zijn favoriete pophits geinspireerd door al zijn Haagse muziekvrienden van Direct, Son Mieux etc!

19.00 einde

Musical door theaterschool De Steiger – 01 oktober 20.00

Na een jaar hard werken staan de leerlingen van De Steiger klaar om met veel Rock en Roll de sfeer van de 50s voor een paar uurtjes naar jullie toe te brengen. Deze klassieke voorstelling is al jaren een van de bekendste musicals aller tijden. De theaterschool de Steiger speelt hun variatie op het swingende stuk, met muziek uit de originele musical geschreven door Jim Jacobs en Warren Casey, maar ook met muziek uit de nog bekendere film geschreven door onder andere Barry Gib en John Farrar.

Wanneer Sandy voor het eerst binnenkomt op haar nieuwe school, komt ze daar haar zomerromance Danny opeens tegen. Hij heeft echter zijn eigen vriendengroep en hij en zijn vrienden weten niet hoe ze moeten omgaan met deze plotselinge verandering. Elk van de vrienden gaat om met de voordelen en nadelen van volwassen worden, terwijl Sandy en Danny om elkaar heen draaien, ruzie maken, en proberen hun zorgeloze zomerliefde terug te vinden.

Een musical voor iedereen vanaf 10 jaar oud.

Regie: Hendrik Vlug
Choreografie: Floor Warmerhoven
Zangdocente en Vocal Coach: Luka den Boer
Productie: Hendrik Vlug en Nelleke Guequierre
Cast
: Annabel, Dani, Joep, Julia, Matiss, Noor, Parsa, Ristridin, Rosalie, Vere, Bob, Evi, Frey, Jada, Leonoor, Lilly, Marlou, Mirtho, Nila, Sara, Simon, Nora, Annemijn, Kaja

(meer…)

OHM Festival 2024

Hier raak je jezelf kwijt,
En vind je elkaar weer terug.

Aan het water, in de loods of tussen het gras.
Alles voelt als thuis.

Verloren vrienden dwalen uit het zicht,
en nieuwe connecties vullen de dansvloer.

Ontkoppel jezelf van het alledaagse,
en morgen zien we dan wel weer.

Ohm Festival 2024
Tijd om thuis te komen.

Tickets
Kaartverkoop start 13 februari om 12:00 via ohmfestival.nl

Locatie
Lijm & Cultuur
Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft

Info
Zaterdag 8 juni 2024
13:00 – 23:00
18+

Musical door theaterschool De Steiger – 02 oktober 19.30

Na een jaar hard werken staan de leerlingen van De Steiger klaar om met veel Rock en Roll de sfeer van de 50s voor een paar uurtjes naar jullie toe te brengen. Deze klassieke voorstelling is al jaren een van de bekendste musicals aller tijden. De theaterschool de Steiger speelt hun variatie op het swingende stuk, met muziek uit de originele musical geschreven door Jim Jacobs en Warren Casey, maar ook met muziek uit de nog bekendere film geschreven door onder andere Barry Gib en John Farrar.

Wanneer Sandy voor het eerst binnenkomt op haar nieuwe school, komt ze daar haar zomerromance Danny opeens tegen. Hij heeft echter zijn eigen vriendengroep en hij en zijn vrienden weten niet hoe ze moeten omgaan met deze plotselinge verandering. Elk van de vrienden gaat om met de voordelen en nadelen van volwassen worden, terwijl Sandy en Danny om elkaar heen draaien, ruzie maken, en proberen hun zorgeloze zomerliefde terug te vinden.

Een musical voor iedereen vanaf 10 jaar oud.

Regie: Hendrik Vlug
Choreografie: Floor Warmerhoven
Zangdocente en Vocal Coach: Luka den Boer
Productie: Hendrik Vlug en Nelleke Guequierre
Cast
: Annabel, Dani, Joep, Julia, Matiss, Noor, Parsa, Ristridin, Rosalie, Vere, Bob, Evi, Frey, Jada, Leonoor, Lilly, Marlou, Mirtho, Nila, Sara, Simon, Nora, Annemijn, Kaja

(meer…)

Frontrunners Festival 2024

Frontrunners festival is het jaarlijkse festival van de faculteit Techniek, Bestuur en Management van de TU Delft dat op donderdag 30 mei plaatsvindt bij Lijm en Cultuur. Frontrunners is ontstaan ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de faculteit TBM.Frontrunners is uniek door de perfecte combinatie van entertainment, bekende en regionale DJ’s, mooi weer, foodtrucks, loungebanken en een mix van relaxte en feestelijke vibes.

Het festival is voor iedereen toegankelijk! Dus alle studenten van de TU Delft, studenten uit andere steden en medewerkers van de faculteit TBM. Koop je tickets via www.frontrunnersfestival.nl.

Musical door theaterschool De Steiger – 02 oktober 14.00

Na een jaar hard werken staan de leerlingen van De Steiger klaar om met veel Rock en Roll de sfeer van de 50s voor een paar uurtjes naar jullie toe te brengen. Deze klassieke voorstelling is al jaren een van de bekendste musicals aller tijden. De theaterschool de Steiger speelt hun variatie op het swingende stuk, met muziek uit de originele musical geschreven door Jim Jacobs en Warren Casey, maar ook met muziek uit de nog bekendere film geschreven door onder andere Barry Gib en John Farrar.

Wanneer Sandy voor het eerst binnenkomt op haar nieuwe school, komt ze daar haar zomerromance Danny opeens tegen. Hij heeft echter zijn eigen vriendengroep en hij en zijn vrienden weten niet hoe ze moeten omgaan met deze plotselinge verandering. Elk van de vrienden gaat om met de voordelen en nadelen van volwassen worden, terwijl Sandy en Danny om elkaar heen draaien, ruzie maken, en proberen hun zorgeloze zomerliefde terug te vinden.

Een musical voor iedereen vanaf 10 jaar oud.

Regie: Hendrik Vlug
Choreografie: Floor Warmerhoven
Zangdocente en Vocal Coach: Luka den Boer
Productie: Hendrik Vlug en Nelleke Guequierre
Cast
: Annabel, Dani, Joep, Julia, Matiss, Noor, Parsa, Ristridin, Rosalie, Vere, Bob, Evi, Frey, Jada, Leonoor, Lilly, Marlou, Mirtho, Nila, Sara, Simon, Nora, Annemijn, Kaja

(meer…)

Lorre Festival 2024

Zomer, muziek, een biertje in je hand, vrienden om je heen, overheerlijke foodtrucks… wat wil je nog meer? Na de tentamens het begin van de zomer vieren kan bij Lorre Festival op 28 juni.