Inloopatelier Inktwit

Wees welkom om kennis te komen maken met atelier Inktwit! In het atelier liggen materialen en mini opdrachten klaar, er is thee en koffie en lekkers en ik ben er om jullie te ontmoeten en vragen te beantwoorden. Voor alle leeftijden.

Workshop portret schilderen

Een bruisende sfeer en ruimte voor toevallige ontmoetingen en verbindingen zijn belangrijke randvoorwaarden voor nieuwe samenwerkingsverbanden en economische groei. Het Lab biedt zo’n ontmoetingsplek. Verschillende creatieve ondernemers hebben er een thuisbasis gevonden en enkelen zijn inmiddels weer uitgevlogen de wijde wereld in. Een van onze huurders is Mildred Valkonet.

Op 11 juli gaat Mildred Valkonet een workshop portret schilderen geven bij Voorlopig in Delft. In 2,5 uur tijd ga je een portret maken met gouache verf of aquarel. Net wat het beste bij jou past. Dat klinkt misschien als een hele uitdaging maar je zal versteld staan wat je allemaal kan. Beginners zal Mildred bij de hand nemen maar ben je gevorderd dan zorgt ze dat jouw creatieve spieren gerekt en gestrekt worden. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom maar moeders met tienerdochters natuurlijk ook en vaders met zonen…

Het kost 47,50 en is inclusief twee drankjes en een stukje taart. De workshop begint om 13:00 en eindigt om 15:30. Geef je snel op, uiterlijk voor 28 juni, want bij 8 personen zit de workshop vol. Kijk voor meer info op www.mildredvalkonet.com.