Diner voorafgaand aan PopDelft XXL 2023

Voorafgaand aan PopDelft XXL 2023 uw avond feestelijk culinair beginnen? Dat kan bij Lijm & Cultuur met een PopDelft diner!
 
Vanaf 17.30 staat een buffet voor u klaar in het vernieuwde Experiment. Bekijk hieronder wat er allemaal klaar staat en koop gelijk je dinerticket.
 
Let op: de ticketverkoop voor het concert van PopDelft XXL gaat via de website van PopDelft.

(meer…)

Experiment

Bij Lijm & Cultuur is een experiment gaande dat is geboren uit passie en in de wetenschap dat een inspirerende omgeving zaken laat stromen. Linksachter op het terrein bevindt zich Experiment, een unieke lunch- en werk- en ontmoetingsplek.

De voormalige monumentale loods aan de oever van de Schie vormt een bijzondere voedingsbodem voor goed overleg, ontspannen werken, een geanimeerde lunch, een kop koffie, inspiratie, borrel, bijpraten of ontmoeten.

Natuurlijk is er gratis WiFi en kunt u er bijzondere gerechtjes en drankjes krijgen, maar vooral is er een lekker ontspannen sfeer.

Je kunt bij het Experiment alle werkdagen terecht voor een lekker kopje koffie of lunch in onze lunchroom Experiment links achter op het terrein. Bij mooi weer kun je daar heerlijk buiten zitten en is het wat minder zonnig dan is het binnen warm en gezellig.

Praktisch
Experiment is elke werkdag open van 10-17 uur. Reserveren kan door te bellen naar 015 262 94 00 of mail naar info@lijmencultuur.nl.