Experiment Delft – Open op werkdagen van 10-17 uur

Ontsnap uit de sleur en ga het experiment aan te midden van het industriële erfgoed aan de oever van de Schie. Onze chef – Bas Hoog – creëert bijzondere culinaire werelden met verrassende smaakcombinaties van topklasse. Lunchen, loungen, werken, overleggen, ontmoeten, ontspannen en borrelen, waren nog nooit zo inspirerend en lekker!

Verbouwing

Lijm & Cultuur verbouwt de komende maanden de loods achter Experiment Delft. Het oude gebouw is dringend aan een opknapbeurt toe. De keuken krijgt dan meteen ook een mooie nieuwe definitieve plek. Dit najaar hebben we er dan een prachtige industriële ruimte bij. De verbouwing neemt wel een beetje tijd in beslag, maar alle activiteiten gaan gewoon door. Experiment Delft zal de komende tijd een beetje zwerven over het terrein, maar dat maakt een bezoekje des te spannender: volg de bordjes!

… en meer

Op Lijm & Cultuur gebeuren echter nog veel meer dingen. Je kunt er vergaderen, workshoppen, van culturele evenementen genieten, symposia organiseren of bijwonen, kantoorruimte huren en geweldig experimenteren. Lijm & Cultuur is een groot creatief speelterrein, een creatief laboratorium. Misschien heb je zelf ideeën of plannen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Samen maken we dingen mogelijk.

Bekijk hier de menukaart!
lunchkaart

Datum en tijd van dinsdag 11 augustus 2015, 10:00 uur
tot zondag 31 december 2017, 17:00 uur
Meer informatie http://www.experimentdelft.nl
 
Type Lijm & Cultuur