POPCAFÉ 2024

DÉ BORREL VOOR MUZIKAAL DELFT!

Delft opgelet! Op zaterdag 10 februari organiseert popdelft een borrel voor heel muzikaal Delft! Dit is hét moment voor iedereen uit de Delftse popscene om bij te praten, te netwerken en plannen voor het nieuwe jaar te smeden. Leer elkaar (beter) kennen, ontmoet nieuwe mensen, pak oude connecties op, deel ervaringen met elkaar en kom gezellig borrelen.

PROGRAMMA
14.00 PANEL DISCUSSIE OVER HET DELFTSE POPKLIMAAT
O.l.v. artiest/spreker Manu van Kersbergen praten we over het Delftse popklimaat. Hierbij nemen een aantal professionals plaats in ons panel en reageert het publiek ook op de stellingen.

Bevestigd panel:

Gabriel Huisman – muzikant, boeker en organisator (Rijswijk)
Lars Kelpin – GRAP Amsterdam en oud programmeur Speakers
Sam Ouwehand – artiest (KUZKO) uit Delft
tba
15.00 poptafels
Diverse spelers uit de Delftse muziekscene presenteren zich en zijn er voor jou om allerlei vragen te beantwoorden. Loop langs de poptafels en sla je slag:

HAL015 – doe het zelf podium, wat kan je hier allemaal organiseren?
Jazzcafé Bebop – hét jazzpodium van Delft met wekelijks een jamsessie op dinsdag en concert op woensdag
Kramers muziekschool – muziekschool gespecialiseerd in drums, gerund door Rob Kramer
X TU Delft Open Mic – de laagdrempelige open mic avond voor studenten en jonge mensen uit Delft
Marvin Dee Music – songwriter, producer en zangcoach met eigen studio in Delft. Laat je demo horen en stel vragen over songwriting, productie, dynamiek, opname mogelijkheden, mix, arrangement en/of (backing) vocals.
Koninklijke Harmoniekapel Delft – zoekt partners voor een nieuw EDM project geinspireerd door de openingsshow van ADE (o.a. producers)
Marmalade Music Studio’s – producer Rowyn van Wijnen vertelt meer over de mogelijkheden van deze professionele opname studio in Delft.
popdelft – uiteraard is ook popdelft met een poptafel aanwezig! We presenteren onder andere het nieuwe project ‘Muziek Tippie’.
more tba
NOTE Wil jóuw organisatie een poptafel?
Dat kan! Aanmelden voor een poptafel doe je via info@popdelft.nl.

16.00 popcafé borrel
Wat is een popcafé zonder gezellige borrel? Proost met je muziekvrienden en maak nieuwe contacten onder het genot van een drankje. DJ Maurizio Pinna draait al zijn favoriete pophits geinspireerd door al zijn Haagse muziekvrienden van Direct, Son Mieux etc!

19.00 einde

Meer informatie

Datum
Tickets gratis (Bestel online)
Meer informatie https://www.popdelft.nl/programma/popcafe-2024/date/19/2024-02-10
 
Type Getipt door Lijm & Cultuur