Pak je podium tijdens vergaderingen

‘Ik wil leren hoe ik mijn punt kan maken tijdens een vergadering’. Deze wens koesteren verschillende mensen die naar mijn stemcoachingspraktijk komen.

Het is niet zomaar een wens. Vaak is het een hartenkreet met een enorme lading. Deze wens komt voort uit de onmacht die zij tijdens een vergadering voelen. Ze weten niet hoe ze er dóór moeten komen aan de vergadertafel. Zij krijgen geen kans het woord te nemen. Dit maakt ze radeloos. Ze kunnen niet op tegen de dominante vergadercollega’s, die steeds aan het woord zijn.

Kenau
Om je gehoord – en niet weggewuifd – te voelen, moet je je aan de vergadertafel tijdens een overleg haast opstellen als een kenau, of een keiharde arrogante manager. Een onprettig persoon met een luide stem, die regelmatig op de tafel slaat, waardoor iedereen schrikt. Iemand die tegenspraak niet pikt, naar wie de andere deelnemers aan het overleg beducht opkijken. Maar dat is een manier die niet bij je past, zo ver van je authenticiteit.

Patroon van niets durven zeggen
Na een aantal slechte ervaringen kan het gebeuren dat jij – deelnemer aan vergaderingen – niets meer durft te zeggen. ‘Niemand luistert immers …?’ Mocht je het dan toch nog eens proberen, dan klink je waarschijnlijk erg voorzichtig en zacht. Met als gevolg dat alleen de mensen die naast je zitten, je kunnen verstaan. Je komt dan gauw in een patroon van niets durven zeggen.

Gelukkig is er een weg terug!

Tijdens deze workshop leer je je podium pakken tijdens vergaderingen vanuit jouw authenticiteit:

Je leert:

hoe je je stem gebruikt tijdens vergaderingen
hoe je authentiek en sterk overkomt
welke momenten tijdens de vergadering je kunt gebruiken om het woord te nemen
Prijs: € 117,00 (incl. btw, inclusief koffie, thee en een goodiebag!)
Maximum aantal deelnemers: 3


Bron: Coachlink Magazine december 2021

Meer informatie

Datum en tijd zaterdag 21 september 2024, van 10:00 uur tot 13:00 uur
Tickets € 117 (Bestel online)
Meer informatie https://kkida.com/workshops_overzicht/pak-je-podium-in-vergaderingen/
 
Type Getipt door Lijm & Cultuur