Groene Zorg Festival 2023

Welkom bij het Groene Zorg Festival, hét evenement over de verduurzaming van de zorg! We zijn blij je te mogen ontvangen op een dag vol inspiratie, ontspanning en bewustwording op 23 september bij Lijm & Cultuur in Delft. Met trots presenteren we een gevarieerd programma met boeiende lezingen, interactieve workshops en verkwikkende activiteiten, allemaal gericht op het bevorderen van een bewuste zorgsector en het behoud van onze prachtige planeet.

Entree: Gratis! Hoewel de entree gratis is, willen we je eraan herinneren dat consumpties niet inbegrepen zijn. Gelukkig bieden we je de mogelijkheid om alvast muntjes te kopen, zodat je tijdens het festival eenvoudig kunt betalen.

Groene Zorg Festival wordt georganiseerd door de Groene Zorg Alliantie. De Groene Zorg Alliantie bestaat sinds maart 2021 en vertegenwoordigt een groot aantal groene zorgprofessionals dat zich inzet voor verduurzaming van zorg. Door het verbinden van Groene Zorg Commissies en Green Teams heeft de Groene Zorg Alliantie het doel om de vergroening van de zorg te katalyseren; binnen de medische wereld, binnen de samenleving en politiek!

Bekijk nog even hoe het festival vorig jaar was!

Meer informatie

Datum
Tickets gratis (Bestel online)
Meer informatie https://www.groenezorgalliantie.nl/festival-2023
 
Type Georganiseerd bij Lijm & Cultuur