Experiment – Elke werkdag van 10-17 uur

Allemaal hebben we er naar uitgekeken, gezellig kletsen met een verrassend hapje en een koud drankje in de zon. De lunchroom gaat weer open vanaf woensdag 3 juni (elke werkdag tussen 10 en 17 uur)!

Kom genieten van een heerlijke nieuwe zomerse kaart in het Experiment of tussen de bomen op het ruime terras in de prachtige tuin aan de oevers van de Schie.

Reserveren
Om ons voor te kunnen bereiden op uw bezoek zouden we het op prijs stellen om vantevoren te reserveren. Voor een reservering kunt u ons bereiken door te bellen (015 262 94 00) of door te mailen naar info@lijmencultuur.nl.\

Bekijk de lunchkaart op www.experimentdelft.nl.


… en meer

Op Lijm & Cultuur gebeuren echter nog veel meer dingen. Je kunt er vergaderen, workshoppen, van culturele evenementen genieten, symposia organiseren of bijwonen, kantoorruimte huren en geweldig experimenteren. Lijm & Cultuur is een groot creatief speelterrein, een creatief laboratorium. Misschien heb je zelf ideeën of plannen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Samen maken we dingen mogelijk.

Meer informatie

Meer informatie http://www.experimentdelft.nl
 
Type Lijm & Cultuur