Experiment – Life’s Colours

Gesloten in de vakantieperiode

Om in het najaar met nieuwe, creatieve gerechten, ideeën en activiteiten te kunnen komen gaan we even op vakantie. Experiment is gesloten van 26 juli t/m 15 augustus.

Het mooie weer komt ons tegemoet en het leven krijgt weer kleur! Bij Lijm & Cultuur zal het Experiment, met haar heerlijke stadstuin aan de Schie, haar deuren weer openen. Vanaf dinsdag 1 juni 2021 presenteren wij ‘Life’s Colours’.

Life’s Colours
Roze, paars, groen, blauw, geel en oranje; de inrichting, kaart en alle gerechten staan in het teken van ‘Life’s Colours’. Het Experiment is vanaf 1 juni élke dag geopend van 10:00 – 20:00 uur.

Colours & Flavours
De drukte ontsnappen, een leuke koffiedate, een gezellige werk lunch, een cocktail uurtje met vrienden, studeren met smoothies & sappen, met onze kleurrijke nieuwe menukaart kan het allemaal! Kom langs en zoek het perfecte plekje uit op ons ruime terras met diverse tafels, zitbanken en zelfs hangmatten!

Kunt u de kleuren al proeven?
Dan kunt u natuurlijk alvast een plekje reserveren! Dit gaat gemakkelijk via een belletje naar ons kantoor via 015 262 94 00 of per e-mail naar info@lijmencultuur.nl.

Houd de website in de gaten!
Ook wij kunnen niet wachten tot de versoepelingen worden aangekondigd en wij weer meer mensen mogen ontvangen. Wij zijn volop bezig met voorbereidingen omtrent nieuwe evenementen. Samen met diverse artiesten zijn we aan het brainstormen over leuke en veilige activiteiten. Ben je benieuwd wat er komen gaat? Houd onze website in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer informatie

Meer informatie http://www.experimentdelft.nl
 
Type Lijm & Cultuur