Experiment – Elke werkdag van 10-17 uur

Wij gaan een week inspiratie opdoen in de voorjaarszon.
Daarom is Experiment gesloten van 25 februari tot en met 1 maart.

Ontsnap uit de sleur en ga het experiment aan te midden van het industriële erfgoed aan de oever van de Schie. Onze chef creëert bijzondere culinaire werelden met verrassende smaakcombinaties van topklasse. Lunchen, loungen, werken, overleggen, ontmoeten, ontspannen en borrelen, waren nog nooit zo inspirerend en lekker!

… en meer

Op Lijm & Cultuur gebeuren echter nog veel meer dingen. Je kunt er vergaderen, workshoppen, van culturele evenementen genieten, symposia organiseren of bijwonen, kantoorruimte huren en geweldig experimenteren. Lijm & Cultuur is een groot creatief speelterrein, een creatief laboratorium. Misschien heb je zelf ideeën of plannen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Samen maken we dingen mogelijk.

Klik op de lunchkaart om hem te bekijken.

Het komt nu op alles aan!

Momenteel staat het bij Lijm & Cultuur in het teken van deze intrigerende spreuk en de 300 kunstwerken die de Delftse schilder Dirk van Dien aangespoord door deze oproep heeft gemaakt.

In 1647 schreef de Spaanse jezuïet Baltasar Gracián het ‘Handorakel en Kunst van de Voorzichtigheid’ met 300 intrigerende zogenaamde aforismen. Een soort handleiding voor de omgang met mensen. Dirk van Dien was zo onder de indruk van de inhoud en actualiteit – en vooral van de eerste spreuk ‘Het komt nu op alles aan’ – dat hij in 2015 begon aan een groots project. Hij maakte in 3 jaar tijd van elk van de 300 aforismen een schitterend schilderij. Zij vormen nu onze inspiratie en decor.

Expositie
Ruim 100 van Dirk’s werken zijn te bewonderen in het Experiment op Lijm & Cultuur. Het restaurant is alle werkdagen geopend van 10-17 uur.

Meer informatie

Meer informatie http://www.experimentdelft.nl
 
Type Lijm & Cultuur