Kinderboeken illustratie

Hoe werken tekst en illustratie samen? Welk ‘verhaal’ vertelt je illustratie? In deze cursus werk je aan de ontwikkeling van personages, compositie, kleurpalet, storyboard en verschillende teken- en illustratietechnieken.

Bekijk de volledige cursus op https://inktwit.nl/cursus/kinderboekenillustratie/.

Kunstgeschiedenis ‘Moderne kunst, Ontaarde kunst?’

Wat bewoog kunstenaars ertoe om na eeuwen van representatieve kunst de realiteit los te laten en de abstrahering te zoeken? Hoe kon deze ontwikkeling ineens zo snel gaan? Welke gevolgen had de Tweede Wereldoorlog voor deze ontwikkeling? Deze vragen onderzoeken we, genietend van de prachtige werken gemaakt tussen 1860 en 1945!

Bekijk de volledige cursus op https://inktwit.nl/cursus/moderne-kunst-ontaarde-kunst/.

Tekenen en Illustreren (7-10 jaar)

Niets leuker dan kinderboeken illustratie om allerlei schilder-en tekentechnieken te oefenen! Hoe werk je met pen en inkt, met pastelpotlood, met aquarelverf, met collage? En hoe maak je eigenlijk een kinderboekenpersonage? Kom het ontdekken!

Bekijk de volledige cursus op https://inktwit.nl/cursus/tekenen-en-illustreren-7-10-jaar/.

Workshop Tekenen a la Charlie Mackesy

In één dag maak je een speelse illustratie die het inlijsten zeker waard zal zijn, geïnspireerd op het boek ‘The Boy, the mole, the fox and the Horse’ van Charlie Mackesy. Leer losse lijnen tekenen met een flexibele kroontjespen en met aquarelverf je tekening sfeer te geven!

Bekijk de volledige cursus op https://inktwit.nl/workshop/tekenen-a-la-charlie-mackesy/.

Tekenen en illustreren (10-15 jaar)

Niets leuker dan kinderboeken illustratie om allerlei schilder-en tekentechnieken te oefenen! Hoe werk je met pen en inkt, met pastelpotlood, met aquarelverf, met collage? Hoe creëer je je eigen kinderboekenpersonage, hoe gebruik je kleur en compositie? Een cursus voor tekenfanatiekelingen die het leuk vinden een verhaal te vertellen met hun tekening.

Bekijk de volledige cursus op https://inktwit.nl/cursus/tekenen-en-illustreren-10-tot-15-jaar/.