Ohm Festival afgelast

Ohm Festival 2019 is afgelast.

Lieve mensen,

Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat Ohm Festival 2019 is afgelast. Omdat het weer in Nederland zeer veranderlijk is hebben we tot het laatste moment gewacht of we het festival toch door konden laten gaan. Het laatste wat we wilden was dat Ohm Festival vroegtijdig afgelast zou worden en dat het weer op de dag zelf uiteindelijk toch positief veranderd zou zijn. Dit echter niet gebeurd. Helaas zijn er zulke harde windstoten dat er een gevaarlijke situatie is ontstaan.

Er zijn windstoten voorspeld van 90 km/h, hierdoor zijn de constructies en tenten niet veilig. We kunnen, na overleg met de gemeente Delft, MeteoGroup en alle leveranciers, de veiligheid van onze bezoekers en crew niet garanderen. Dit gaat voor ons boven alles.

Alle tickethouders inclusief ticket kopers die een ticket via TicketSwap hebben gekocht worden uiterlijk 17 juni op de hoogte gebracht over het refund proces van de tickets. Voor vragen kan er gemaild worden naar info@elevation-events.com

Het is voor Team Ohm verschrikkelijk het jaarlijkse hoogtepunt Ohm Festival te moeten cancellen. Zij werken al maanden naar het festival toe en om nu te moeten cancellen, op de ochtend van het event, is iets wat hen en ons allemaal diept raakt. We hebben er alles aan gedaan om het festival op een veilige manier plaats te laten vinden, maar gezien de huidige weersomstandigheden en verwachtingen voor de rest van de dag is dat op geen enkele manier mogelijk. Er rest ons daarom geen andere mogelijkheid dan het evenement af te lassen.

Meer informatie is te vinden op Ohm Festival 2019

We hopen dat jullie begrip hebben voor de genomen beslissing.
 
 
 
 
 
 

OHM Festival 2021

☀️ OHM FESTIVAL 2021 = UITVERKOCHT!☀️

Na twee zomers geen Ohm Festival willen we alles op alles zetten om deze zomer wel samen te dansen bij Lijm & Cultuur. Daarom verplaatst Ohm Festival eenmalig van juni naar september. Open je agenda en zet ‘m in erin: 18 september, Ohm Festival 2021, natuurlijk in Delft! Boze weergoden en een pandemie.. Na twee zomers oorverdovende stilte langs de Schie is het de hoogste tijd om weer samen te dansen, proosten en genieten van het leven. We hebben jullie zo ontzettend gemist.

Ohm Festival 2021 is uitverkocht. Voor iedereen met een aanbetaling ticket zijn er twee opties*:
1. Het festival gaat door, je betaalt dan het restbedrag van je ticket
(Reguliere ticket = €37,- + service fee)
2. Het festival gaat niet door, je krijgt binnen 10 dagen de aanbetaling van
50% (ex. service fee) teruggestort.
* Een aanbetaling wordt niet gerestitueerd als het festival doorgaat. Voor de toepasselijke voorwaarden (ook voor restitutie) zie onze Algemene Bezoekersvoorwaarden.

Instagram: www.instagram.com/ohmfest/
Spotify: https://bit.ly/ohm-spotify-

OHM Herfstfestival 2021

Na het overweldigende enthousiasme op onze zomereditie, konden we natuurlijk niet al te lang wachten met meer mooi festival nieuws. Het verlangen om naar binnen te mogen is groot. Heel groot. Volle dansvloeren, donkere loodsen en alles behalve 1,5e meter afstand. Daarom keert OHM dit najaar terug met Ohm Herfstfestival 2021. Op 27 november neemt OHM Lijm & Cultuur over met vijf overdekte stages en een heerlijke lijst aan artiesten. Dit alles natuurlijk bij jullie in Delft! 🍂🍂

𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦
Ohm Herfstfestival 2021 is uitverkocht!

𝗠𝗨𝗭𝗜𝗘𝗞
Vijf overdekte stages met lokale headliners en internationaal talent. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

𝗜𝗡𝗙𝗢
Pin only
Minimale leeftijd: 18+
Lijm & Cultuur, Delft
Deuren sluiten om 20:00
Instagram: www.instagram.com/ohmfest/
Spotify: https://bit.ly/ohm-spotify-