Nieuwsbrief Lijm & Cultuur

Pop-up Pop in Delft: seated concerten bij Lijm & Cultuur

 
Onder de naam POP’D vinden er in de maand september bij Lijm & Cultuur seated concerten plaats voor 100 bezoekers. Eindelijk weer concerten in Delft!
Stichting Pop Promotie Delft slaat de handen ineen met Lijm & Cultuur,
STECK en Delfts Collectief.
 
Heeft u ideëen, wilt u reserveren of bent u op zoek naar inspiratie?
Bel 015 262 94 00 of mail naar info@lijmencultuur.nl.

 

Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
 
Pop-up Pop in Delft bij Lijm & Cultuur!

Eindelijk weer concerten in Delft!

The Kik, Ten Times a Million, De Kraaien en Monomyth betreden het podium in de maand september. Delfts Collectief verzorgt de support acts. Op deze manier krijgen Delftse bands de kans om op te treden en op hetzelfde podium als de gevestigde namen van de hoofdacts.
 
Maak er een complete avond uit van en kom dineren bij Lijm & Cultuur in het Experiment. Wij hebben een zomermenu voor €25,- met voor-, hoofd- en nagerecht. Bekijk het volledige menu en hoe je tickets kunt bestellen op www.lijmencultuur.nl.
 

 
The Kik (akoestisch)

12 september 19.30 en 20.30 uur

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.
 
12 september: 19:30-20:45 uur (show 1) en 21:30-22:45 uur (show 2)
 
Bestel tickets voor het concert van The Kik, diner en munten via steck.nl.

 
Ten Times a Million + support Lucky Blue

19 september 20.30 uur

Ten Times A Million is stiekem een gevestigde naam in een nieuw jasje. Onder de naam Mandrake’s Monster was het vijftal al hard op weg om heel Europa te veroveren, maar als de tijden vervliegen rijpt de muziek intussen gewoon verder en neemt het nieuwe gedaantes aan. De metamorphose naar Ten Times A Million is weliswaar subtiel, maar niet minder tekenend: nog altijd pent de band melodieuze rockanthems van het kaliber Foo Fighters en Arctic Monkeys, maar tegenwoordig doen ze dat met meer scherpte en aandacht voor inhoud, tekst en arrangement.
 
19 september: 20:30-23:00 uur
 
Bestel tickets voor het concert van Ten Times a Million,
diner en munten via steck.nl.

 
De Kraaien + support Zielige Doos

25 september 20.30 uur

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Hoe zullen de Kraaien hun seated show neerzetten? Dit is je kans om De Kraaien met 'Ik vind je lekker’ en 'Pechvogel’ eens van heel dichtbij te zien!
 
25 september: 20:30-23:00 uur
 
Bestel tickets voor het concert van De Kraaien, diner en munten via steck.nl.

 
Monomyth + support The Mountains are Calling

3 oktober 20.30 uur

Vijf Vliegende Hollanders die sinds 2011 de spannendste instrumentale soundscapes maken. Komend uit Den Haag verzet Monomyth de grenzen van space- en stonerrock. In 2019 opent de band een nieuw hoofdstuk met het vierde album Orbis Quadrantis. Op Orbis Quadrantis verkent Monomyth, dat de planken van Roadburn en Desertfest Londen, Berlijn en Antwerpen al vervaarlijk deed kraken, onontgonnen wateren. Toch houdt hun minutieuze psychedelica nog steeds het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd, altijd met een open eind.
 
3 oktober: 20:30-23:00 uur
 
Bestel tickets voor het concert van Monomyth, diner en munten via steck.nl.

 
Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Lijm & Cultuur | Rotterdamseweg 272 | 2628 AT Delft | 015 262 9400 | info@lijmencultuur.nl

Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden Nieuwsbrief


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden belangstelling heeft getoond voor onze activiteiten. Wij bewaren van u uitsluitend basis NAW gegevens en delen die nooit met derden.

Mocht u uw gegevens willen inzien, willen wijzigen of laten verwijderen stuur ons dan een
verzoek tot aanpassen gegevens