POP’D: De Kraaien + support Zielige Doos

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Hoe zullen de Kraaien hun seated show neerzetten? Dit is je kans om De Kraaien met ‘Ik vind je lekker’ en ‘Pechvogel’ eens van heel dichtbij te zien!

Dit concert is seated!Kom voorafgaand aan het concert eten bij Het Experiment (het restaurant van Lijm en Cultuur). Dineren kan van 18.00 tot 20.00 uur. Daarna loop je diect bij het concert naar binnen. Reserveren doe je door een ticket voor het POP’D diner te kopen. Er zijn maximaal 100 tickets beschikbaar. Mocht dit concert vanwege Corona maatregelen moeten worden uitgesteld, blijven de tickets geldig.

De Kraaien
Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Sinds 2009 veroveren Prins Clit In Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags. De Kraaien zijn vooral bekend van ‘Ik vind je lekker’. In 2013 ontvingen ze voor de verkoop van meer dan 10.000 singles een gouden plaat in het ochtendprogramma GIEL van dj Giel Beelen op 3FM. De videoclip werd bijna dan 5,5 miljoen keer bekeken (o.a. met een featuring van de Vlaamse zangeres en presentatrice Evi Hanssen). Het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat ‘Ik Vind Je Lekker’ werd opgevolgd door een aantal sterke tracks zoals: ‘Pechvogel’, ‘Ik Wil Met Je Sexen’, ‘Rollen’ en hun cover van de wereldhit ‘Blurred Lines’, die De Kraaien veranderden in ‘Dat Gepijpzeik’.

Na een periode van rust zijn De Kraaien in 2016 weer helemaal terug. Hun terugkeer werd gevierd door het kapen van De Pier in Scheveningen, waarbij ze een driedaagse ‘illegale’ rave organiseerde. In maart kwam hun eerste album Goud uit, met daarop releases zoals ‘Kattenkwaad’ in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow en ‘Pony’. De teksten van de twee geboren Hagenezen zijn nog altijd rauw, rebels en spot-on. Een collectie van tien megasterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Het album bevat invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, electronica en drum ’n bass. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit. De Kraaien zetten zichzelf weer op de kaart met een zeer sterk album!

Support: Zielige Doos
Ben jij empathies? Geef jij om jouw medemens? Help deze zielige boardeliner artiest door te luisteren naar zijn banale rap onderbouwd met beats waar je moeder niet blij van wordt. Lukt dit niet, kun je Zielige Doos steunen doormiddel van contante donaties en mocht je enig geestdodend middel bij je hebben is dat ook zeer, zeer welkom. NL hip hop uit Delft.

POP’D is Pop-up Pop in Delft!

Eindelijk weer concerten in Delft! Stichting Pop Promotie Delft slaat de handen ineen met Lijm en Cultuur, STECK podium club bar en Delfts Collectief! Onder de naam POP’D vinden er seated concerten plaats voor 100 bezoekers in gebouw de Centrale bij Lijm en Cultuur.

De concerten die in maart en april in het Delftse podium STECK zouden plaatsvinden konden geen doorgang vinden vanwege Corona. Ook evenemententerrein Lijm en Cultuur en het hier gevestigde Improve zijn door de Corona crisis getroffen. Stichting Pop Promotie Delft is maar w·t blij dat Lijm en Cultuur haar faciliteiten beschikbaar wil stellen om tÛch concerten mogelijk te maken.

Delfts Collectief verzorgt de support acts. Op deze manier krijgen Delftse bands ook weer de kans om op te treden Èn op hetzelfde podium als de gevestigde namen van de hoofd acts.

Maak er een complete avond uit van en kom eerst lekker eten bij Restaurant Het Experiment (op hetzelfde terrein). Vanaf het restaurant loop je direct de concertzaal in. Na afloop van de concerten is er ook nog de mogelijkheid om een drankje te drinken. Het terrein sluit om 24 uur.

Meer informatie

Datum en tijd vrijdag 25 september 2020, van 20:30 uur tot 23:00 uur
Tickets € 15,50 (vanaf) (Bestel online)
Meer informatie https://tickets.steck.nl/de-Kraaien
 
Type Lijm & Cultuur