POP’D is Pop-up Pop in Delft!

Eindelijk weer concerten in Delft! Stichting Pop Promotie Delft slaat de handen ineen met Lijm en Cultuur, STECK podium club bar en Delfts Collectief! Onder de naam POP’D vinden er seated concerten plaats voor 100 bezoekers in gebouw de Centrale bij Lijm en Cultuur.

Delfts Collectief verzorgt de support acts. Op deze manier krijgen Delftse bands ook weer de kans om op te treden Èn op hetzelfde podium als de gevestigde namen van de hoofd acts.

Maak er een complete avond uit van en kom eerst lekker eten bij Restaurant Het Experiment (op hetzelfde terrein). Vanaf het restaurant loop je direct de concertzaal in. Na afloop van de concerten is er ook nog de mogelijkheid om een drankje te drinken.

Zaterdag 12 september – 19:30 uur tot 20:45 uur (show 1) en 21:30 uur tot 22:45 uur (show 2)
The Kik – akoestisch

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

Zaterdag 19 september – 20:30 uur tot 23:00 uur
Ten Times a Million + support ORDR
Klinkt als: The Amazons, Kings Of Leon, Nothing But Thieves

Hun optreden op Pinkpop ’20 ging helaas niet door, maar Jan Smeets neemt de melodieuze rockanthems van het kaliber Foo Fighters en Arctic Monkeys van Ten Times a Million wÈl mee naar Pinkpop ’21! Kan je niet zo lang wachten? Koop dan n˙ je tickets!

Vrijdag 25 september – 20:30 uur tot 23:00 uur
De Kraaien + support Zielige Doos
Klinkt als: Haagse alleskunners met nieuw werk

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Hoe zullen de Kraaien hun seated show neerzetten? Dit is je kans om De Kraaien met ;Ik vind je lekker’ en ;Pechvogel’ eens van heel dichtbij te zien!

Zaterdag 3 oktober – 20:30 uur tot 23:00 uur
Monomyth + support The Mountains are Calling
Klinkt als: Pink Floyd, Ariel Pink, Steve Reich

De band debuteerde in 2013, toert sindsdien door heel Europa en speelde op festivals als Roadburn, Desertfest, Paaspop, Noorderslag en Reeperbahn. Ze verzetten de grenzen van space- en stonerrock en zijn nu met hun spannende instrumentale soundscapes te zien in deze bijzondere setting.

Meer informatie

Datum en tijd vrijdag 25 september 2020, van 20:30 uur tot 23:00 uur
zaterdag 3 oktober 2020, van 20:30 uur tot 23:00 uur
Tickets € 7,00 (vanaf) (Bestel online)
Meer informatie http://www.steck.nl
 
Type Lijm & Cultuur