Nieuwsbrief Lijm & Cultuur
 
Nieuwsbrief Lijm & Cultuur, mei 2019

I CHANGE | Ligconcert | PURE DANCE | Uitvlieger | Regatta | ArtWave | Just Jazz

Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.

 
I CHANGE

Grote veranderingen beginnen altijd klein

Lijm & Cultuur en I CHANGE slaan de handen ineen om een beweging op gang te brengen om de verspilling van voedsel te verminderen.

Help de verandering en steun de crowdfunding actie van I CHANGE. Help hen een broedplaats te bouwen om daar samen met de hele keten te werken aan oplossingen.

Doneer of leen een bedrag vóór 7 juni aan I CHANGE!

Dinsdag 14 mei : Meditatief Ligconcert

Eerste van serie ligconcerten

Kom heerlijk ontspannen bij een meditatief ligconcert. Een concert in de studio van KKida met een kleine groep van vier personen. Op diverse dinsdagen en zondagen, kosten € 15,00.

Lees meer ...

Vrijdag 17 mei : Pure Dance

Eerste van serie dans/medidatieavonden

Pure Dance is medidatie door beweging. Je volgt je eigen impulsen, vindt je eigen beweging, je eigen stroom, je eigen ritme, beat, extase en stilte. Je hoeft geen ervaren danser te zijn om mee te dansen. Elke sessie is een op zich staande reis. Op diverse vrijdagavonden, aanvang 19.30, prijzen vanaf € 13,00.

Lees meer ...

Uitvliegers geven weer ruimte op het nest

Stand out now groeit uit zijn jasje

Het begon als Stand Out Now - kickstarter van innovatieprojecten - en transformeerde tot ondernemerscollectief De Brouwerij met verschillende takken, zoals escape-rooms op maat.

"Lijm & Cultuur is superflexibel. Hadden we even meer ruimte nodig, het werd geregeld. De sfeer en energie zijn er geweldig én er is een heerlijk restaurant!"

De groep verlaat nu Lijm & Cultuur om elders verder te groeien... en zo hoort het ook te gaan. We zijn trots op onze uitvliegers en het geeft weer nieuwe bewoners de kans om op Lijm & Cultuur een inpsirerende thuisbasis vinden.

Interesse in het huren van kantoorruimten?
Bel 015 - 262 94 00 of stuur een e-mail.

Woensdag 22 mei : Ringvaart Regatta

Ontvang de Ringvaart Regatta Helden ! Van 15:00 tot 23.00 uur

De roeiwedstrijd met een lengte van precies 100km begint in Leiden waarna de Kaag wordt overgestoken om bij de Ringvaart te komen. Na een rondje op de Ringvaart wordt de Kaag opnieuw gepasseerd op weg naar Leiden, Leidschendam en Delft. De finish in festivalsfeer is vanaf 15.00 uur bij Lijm & Cultuur.

Lees meer ...

24 mei - 5 juni : ArtWave

Unieke mix van Jazz, Photo & Music !

Drie fototentoonstellingen, een jazzfestival, een energiek concert van de extravagante Joey Blu & BlueZbone, filmnights, lezingen, een fotografencafé, een fotoworkshop, rondleidingen…

Koop een passe-partout voor slechts € 40,00 !

Bekijk het volledige programma en koop on-line tickets.

Woensdag 29 mei : Just Jazz

New Generations! Van 17:00 - 2:00 uur
Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Lijm & Cultuur | Rotterdamseweg 272 | 2628 AT Delft | 015 262 9400 | info@lijmencultuur.nl

Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden Nieuwsbrief


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden belangstelling heeft getoond voor onze activiteiten. Wij bewaren van u uitsluitend basis NAW gegevens en delen die nooit met derden.

Mocht u uw gegevens willen inzien, willen wijzigen of laten verwijderen stuur ons dan een
verzoek tot aanpassen gegevens