Nieuwsbrief Lijm & Cultuur

Nieuwsbrief september 2022

In deze nieuwsbrief aandacht voor Grease, Popdelft XXL en OHM Festival.
 

Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
 
Grease
 
 
Musical door theaterschool De Steiger

Na een jaar hard werken staan de leerlingen van De Steiger klaar om met veel Rock en Roll de sfeer van de 50s voor een paar uurtjes naar jullie toe te brengen. Deze klassieke voorstelling is al jaren een van de bekendste musicals aller tijden. De theaterschool de Steiger speelt hun variatie op het swingende stuk, met muziek uit de originele musical geschreven door Jim Jacobs en Warren Casey, maar ook met muziek uit de nog bekendere film geschreven door onder andere Barry Gib en John Farrar.
 
Wanneer Sandy voor het eerst binnenkomt op haar nieuwe school, komt ze daar haar zomerromance Danny opeens tegen. Hij heeft echter zijn eigen vriendengroep en hij en zijn vrienden weten niet hoe ze moeten omgaan met deze plotselinge verandering. Elk van de vrienden gaat om met de voordelen en nadelen van volwassen worden, terwijl Sandy en Danny om elkaar heen draaien, ruzie maken, en proberen hun zorgeloze zomerliefde terug te vinden.
 
Er zijn 4 voorstellingen:
Vrijdag 30 september 20.00, zaterdag 01 oktober 20.00
en zondag 02 oktober 14.00 en 19.30.
 
Koop je tickets op de website van Lijm & Cultuur.
 

 
Popdelft XXL: 7 december
 
 
Bomvolle show met Delftse artiesten

Eén podium, één show, één doel: Delft compleet op z'n kop zetten met een onvergetelijke avond vol (Delftse) hits, classics en nieuwe songs. Popdelft presents Pop Delft XXL! Ben jij klaar voor dit once-in-a-lifetime spektakel met een line-up waar je u tegen zegt? Host Roel van Velzen neemt je mee op muzikale reis door deze show der shows met bijna 100 van onze eigen muzikale sterren. De helden van toen en talenten van nu schrijven nieuwe geschiedenis. Alles onder leiding van de speciaal samengestelde Delftse Bigband met strijkkwartet en popkoor. Natuurlijk omlijst door het grootse decor van Lijm & Cultuur.
 

 
Koop je tickets op de website van Popdelft. Tickets van 18 december 2021 blijven geldig. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om op 7 december 2022 te komen? Mail dan naar info@popdelft.nl voor een restitutie.

 
Getipt: RuimteRemmelink
 
 
Sytkse Remmelink en Jikke van Ipenburg

RuimteRemmelink is een kleinschalige persoonlijke galerie in het oude centrum van Delft. Beeldend kunstenaars krijgen een podium om hun werk te exposeren: een plek waar ruimte is voor inspiratie en verwondering. Hedendaagse kunst, van realistisch figuratief tot minimalistisch abstract. Van tekeningen tot installaties. Met wisseldende exposities om bezoekers te verrassen.
 
Open op: vrijdag van 14.00-17.00, zaterdag van 12.00-17.00 en op afspraak.
  
Lijmers gezocht!

Word jij onze nieuwe Lijmer?

Ben jij de Lijmer die ons horeca team komt versterken? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar info@lijmencultuur.nl.

 
Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Lijm & Cultuur | Rotterdamseweg 272 | 2628 AT Delft | 015 262 9400 | info@lijmencultuur.nl

Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden Nieuwsbrief


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden belangstelling heeft getoond voor onze activiteiten. Wij bewaren van u uitsluitend basis NAW gegevens en delen die nooit met derden.

Mocht u uw gegevens willen inzien, willen wijzigen of laten verwijderen stuur ons dan een
verzoek tot aanpassen gegevens