Nieuwsbrief Lijm & Cultuur

Nieuwsbrief Lijm & Cultuur, november 2023

In deze nieuwsbrief aandacht voor PopDelft, muziekavond,
kerstfeest en nieuwjaarsborrel bij Lijm & Cultuur!
 
Heeft u ideëen, wilt u reserveren of bent u op zoek naar inspiratie?
Bel 015 262 94 00 of mail naar info@lijmencultuur.nl.
 

Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
 
PopDelft XXL 2023
 
 
Zaterdag 9 december

Zaterdag 9 december brengt popdelft de beste artiesten van Delftse bodem bij elkaar voor een wervelende show vol verrassingen op het grootste podium van Delft: De Centrale van Lijm & Cultuur. Popdelft XXL staat voor unieke muzikale samenwerkingen, een gezellige intieme sfeer en spetterende optredens in bigband bezetting. Verwacht een show vol energie, hits, favorieten, Delftse gezelligheid en intieme verhalen van lokale muzikanten, zonder sterallures.
 
Groots maar ook intiem. Dat is waar Popdelft XXL voor staat. "Popdelft" staat namelijk voor het samenbrengen van Delftse muziekmakers en muziekliefhebbers op een écht Delftse manier. "XXL" staat voor de spetterende line-up van bekende artiesten, Delftse publieksfavorieten en opkomende talenten.
 
Koop je early-bird tickets (vanaf 14,50) op de website van PopDelft.
 
Unieke kans! PopDelft voor bedrijven
 
 
Donderdag 7 december

Unieke kans! In de setting waarin PopDelft XXL twee dagen later wordt gehouden kan je met jouw groep of bedrijf op donderdagavond 7 december een unieke avond beleven. Deze middag/avond is compleet naar eigen wens in te vullen met al onze mogelijkheden voor diner en aanvullend feest.
 
Bel 015 262 94 00 voor de mogelijkheden!
 
Kerstfeest of eindejaarsborrel
 
 
Bij Lijm & Cultuur

Het is bijna december, de tijden veranderen. Een winterse deken valt over het land. De dagen worden korter. De truien gaan weer aan en de haardvuurtjes branden, het einde van het jaar komt eraan en daar hoort een kerstfeest bij. Lekker informeel of heel actief, een inspirerende workshop, veel muziek, of juist een silent disco, lekker dineren, of genieten van alle hapjes, een spetterende show of gezellig kletsen bij een vuurtje. Bij Lijm & Cultuur kan het allemaal.
 
We willen u en uw werknemers graag inspireren. Maak een afspraak om langs te komen, of bel 015 262 94 00 voor de mogelijkheden!  
 
Online Payment Platform
 
 
Presentatie nieuwe huisstijl

Online Payment Platform is een Delfts bedrijf waar je misschien nog nooit van hebt gehoord hebt, maar waarschijnkijk al wel eens gebruik van hebt gemaakt. Ze handelen bijvoorbeeld voor Marktplaats het betaalverkeer af.
 
Vorige maand werd een mijlpaal voor het bedrijf bij Lijm & Cultuur gevierd. Met trots werd de nieuwe merkidentiteit, website en ambitieuze productroadmap van OPP onthuld in de Centrale, in het bijzijn van het team, partners en leveranciers. Dankzij onze techniekpartner Improve, knalde de nieuwe huisstijl van het scherm af. Met een hapje en een drankje werd gevierd, gedanst en met veel energie gingen alle gasten naar huis.
 

 
Wil jij onze recruiter zijn?
 
 
Help Lijm & Cultuur!

Lijm & Cultuur is hard op zoek naar nieuw personeel, onderstaande vacatures staan open. Ken je iemand die een veelzijdige en uitdagende baan aan in een uniek bedrijf zoekt? Laat ze dan mailen of bellen met Lijm & Cultuur!
 

 
Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Lijm & Cultuur | Rotterdamseweg 272 | 2628 AT Delft | 015 262 9400 | info@lijmencultuur.nl

Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden Nieuwsbrief


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden belangstelling heeft getoond voor onze activiteiten. Wij bewaren van u uitsluitend basis NAW gegevens en delen die nooit met derden.

Mocht u uw gegevens willen inzien, willen wijzigen of laten verwijderen stuur ons dan een
verzoek tot aanpassen gegevens