Nieuwsbrief Lijm & Cultuur

Nieuwsbrief Lijm & Cultuur

 
Lijm & Cultuur heeft, in samenwerking met techniekpartner Improve, voor digitale evenementen haar gebouwen omgetoverd tot op maat gemaakte, volledig aangeklede en verzorgde opnamestudio’s.
 
Wij hebben een deel van de volgende evenementen bij ons op locatie verzorgd: de 179e editie van Dies Natalis en Eurosonic Noorderslag. In deze nieuwsbrief willen we jullie een indruk geven van de vele mogelijkheden die Lijm & Cultuur te bieden heeft als locatie voor uw digitale evenement. Bekijk de diverse uitzendingen en laat u inspireren!
 
Heeft u ideëen, wilt u reserveren of bent u op zoek naar inspiratie?
Bel 015 262 94 00 of mail naar info@lijmencultuur.nl.

 

Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
 
TU Delft 179th Dies Natalis

De week van veerkracht!

De wereld is in rep en roer. We zitten midden in een pandemie en in het post-corona tijdperk zullen er veel oude en nieuwe uitdagingen zijn. Hoe kunnen we de toekomst veilig stellen voor de komende generaties?
 
Het antwoord ligt in veerkracht, een kracht die in overvloed aanwezig is in onze samenleving. Dat hebben wij tijdens deze crisis bewezen. Wetenschappers van de TU Delft die werken naar een veerkrachtige samenleving, trakteerden jullie vorige week elke dag op kennis en inspiratie.
 
Bekijk alle cadeautafels en de livestream de komende weken terug via de Week of Resilience website:
 
www.diesnatalis2021.nl
 
Improve en Tjip hebben in samenwerking met de TU Delft het concept en de uitvoering voor de 179e editie van Dies Natalis verzorgd. Lijm & Cultuur heeft voor een aantal van deze lezingen haar gebouwen omgetoverd tot een volledig aangeklede en verzorgde opnamestudio.
 

 
Eurosonic Noorderslag 2021

Wo 13 januari t/m za 16 januari 2021

Eurosonic Noorderslag (ESNS) is een jaarlijks non-profit festival en muziekconferentie met Europese artiesten. Dit jaar hebben zij een volledig digitaal programma opgesteld, waar veel interessante optredens en lezingen te zien zijn. Je kunt op onderstaande website het hele programma terugkijken:
 
www.esns.nl
 
Improve heeft voor dit festival de techniek voor een aantal lezingen en debatten verzorgd en opgenomen bij Lijm & Cultuur.
 

 
Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Lijm & Cultuur | Rotterdamseweg 272 | 2628 AT Delft | 015 262 9400 | info@lijmencultuur.nl

Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden Nieuwsbrief


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden belangstelling heeft getoond voor onze activiteiten. Wij bewaren van u uitsluitend basis NAW gegevens en delen die nooit met derden.

Mocht u uw gegevens willen inzien, willen wijzigen of laten verwijderen stuur ons dan een
verzoek tot aanpassen gegevens