Workshop: Je stem bij videoconferencing

Vergaderen met video conferencing (of beeldbellen) heeft sinds half maart 2020 een vlucht genomen. Zeker nu – in tijden van Corona – is vergaderen via het beeldscherm een handig alternatief. Je hoeft niet bij elkaar te komen, je kunt elkaar toch zien en horen. Vergaderen, coachen, bijpraten, het lukt allemaal. Bijkomend voordeel is dat vergaderingen meestal korter duren. Er is minder interactie en afleiding dan bij een live ontmoeting. En na de ene meeting hoef je alleen maar digitaal te verhuizen naar de volgende!

Bijzonder vermoeiend
Toch blijkt vergaderen en coachen via video conferencing beperkt, onnatuurlijk en bijzonder vermoeiend te zijn. Het is een veel gehoorde klacht dat mensen na een dag met veel videovergaderingen ‘kapot’ zijn. Als stemcoach en ervaringsdeskundige wil ik je helpen, zodat je na een dag videobellen nog redelijk fris bent.

De workshop bestaat uit twee delen:

Deel 1 is live op locatie
We werken in groepen van maximaal twee deelnemers (op 1,5 meter afstand van elkaar) aan het gebruik van de stem. Pas wanneer je je stem goed gebruikt in live ontmoetingen, kan je dat toepassen achter het beeldscherm.

Deel 1 bestaat uit de volgende onderdelen:

Tijdsduur: 1,5 a 2 uur
. Als het weer het toelaat werken we buiten, anders in een goed geventileerde ruimte.

Deel 2 is online
We gaan het geleerde toepassen tijdens een Zoommeeting met elkaar. 
Tijdsduur: ca 30 minuten.
Na deze workshop:

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt €195,00 (Excl. btw). Dit is inclusief een digitale hand-out.

Reacties van deelnemers:
Na een aantal zoom sessies met keelpijn wilde ik graag meer weten over het effectief gebruiken en vooral beschermen van mijn stem. Van Karin heb een aantal waardevolle trucjes geleerd die ik nu toe probeer te passen, met vallen en opstaan meer ik merk wel dat het werkt.Het was een ontspannen workshop waar de tijd werd genomen om de verschillen in stemgebruik samen te oefenen, te horen en te voelen. De vervolgsessie in Zoom was een mooie gelegenheid om nog wat vragen te stellen en het verschil ook online te horen. Mocht je zelf nog wel wat kneepjes kunnen gebruiken op het gebied van je geluid dan raad ik deze workshop zeker aan.’ -
Anouk

Meer informatie

Datum en tijd donderdag 29 oktober 2020, van 13:00 uur tot 15:00 uur
Tickets € 195 (Bestel online)
Meer informatie http://www.kkida.com/workshop-je-stem-bij-video-conferencing/
 
Type Georganiseerd bij Lijm & Cultuur