Wie ben je als niemand kijkt? – Theater

Soula Notos is een Nederlands-Griekse theatermaker, comedian, actrice, en verhalenverteller. Ze studeerde af aan de Theaterkade met de absurde western Doctor, where do cowgirls dream about? over een vrouwelijke held. Ze speelde haar voorstelling Heimwee (regie Wijnand Stomp) door heel Nederland. Verder stond ze o.a. met Peer Mascini op de Parade en met improvisatieband Kobra in het Bimhuis. Ze is lid van het Utrechtse Comedyhuis en ze is regelmatig te gast als verhalenverteller bij Storytelling Centrum Mezrab in Amsterdam. Ze was op tv te zien met haar comedyminuut in de talkshow De Halve Maan en als presentator van het programma Gonzo.

Soula heeft nu haar eerste avondvullende theatrale solovoorstelling geschreven, waarin ze op energieke wijze en met veel zelfspot persoonlijke verhalen vertelt over opgroeien met verschillende labels en hoe daarmee om te gaan zonder gek te worden. Wie bepaalt tot welke groep je behoort? En wil je eigenlijk wel altijd in de pas lopen? Wat weet je eigenlijk echt van een ander? Een universeel verhaal over het vinden van je plek onder de zon.

De voorstelling heeft al met succes gespeeld op de volgende festivals: International Storytelling Festival (Amsterdam), First Contact (Londen), Fortellerfestivalen (Oslo) en Storytelling Festival 2017 (Praag).

Aanvang 20:30 uur. Kaarten  € 20.

Kom vooraf dineren bij Chaos aan de Schie voor een complete avond uit! Reserveer hier een tafeltje.

Datum en tijd van 20:30 uur
Tickets € 20 (Bestel online)
 
Type Lijm & Cultuur