Pure Dance

Pure Dance
Pure Dance is de naam van onze wekelijkse, vrije inlooplessen in Den Haag, Delft en Rotterdam. Op deze dans avonden is iedereen welkom, heb je geen ervaring nodig en is aanmelden ook niet van toepassing. Je kunt éénmalig komen of heel vaak.

Wat gebeurd er op een avond
Op deze wekelijkse avonden ontmoet een dynamische groep dansers elkaar om te dansen, te ontmoeten, te onderzoeken en te genieten van wat hun lijf wil uitdrukken in de dans. Sommige dansen al heel lang en sommige doen dit voor het eerst. Na ongeveer 25 minuten jezelf opwarmen, wordt er verteld waar de avond over gaat. Daarna begeleiden we je door de avond heen, maar stopt de dans niet meer.

Voor wie zijn deze avonden
Voor iedereen die zichzelf wil ontdekken, bewuster wil staan in het leven, plezier wil hebben, graag ontdekt wat er in zijn hart en hoofd leeft, wonden wil helen, uitdrukking wil geven aan de emotie van het moment en nog veel meer. Je hoeft niet jong en lenig te zijn, want het gaat om je echtheid. Je hoeft ook niet een model te zijn, want het gaat hier om de unieke schoonheid in jou.

4e vrijdag van de maand
Eén keer per maand, op de 4e vrijdag, is er geen Pure Dance, maar Ecstatic Dance. Het verschil is dat dit niet wordt begeleid. Dit vindt plaats in het zelfde gebouw, maar een andere zaal en begint om dezelfde tijd.

Kijk voor het volledige programma op www.terranova-dans.nl
Meer informatie
Datum & tijd: 13 september t/m 13 december | 19.30 – 21.45
Kosten: www.terranova-dans.nl/PUREDANCE-PRAKTISCH.html

Meer informatie

Datum en tijd vrijdag 29 november 2019, van 19:30 uur tot 21:45 uur
vrijdag 6 december 2019, van 19:30 uur tot 21:45 uur
vrijdag 13 december 2019, van 19:30 uur tot 21:45 uur
Tickets € 16,50 (Bestel online)
Meer informatie https://www.terranova-dans.nl
 
Type Georganiseerd bij Lijm & Cultuur