PRUIMENTIJD. Trio Trabant met Edina Csüllög en László Vadas.

Trio Trabant treedt zaterdag 2 november op bij Chaos aan de Schie met PRUIMENTIJD. Een concert met zangeres Edina Csüllög en citer- en accordeonspeler László Vadas.

Het gezelschap maakt er een muzikaal feest van met muziek uit Zuid-West Zigeunië, het land waar de Trabant nog steeds rijdt. Het is herfst, de oogsten zijn bijna binnen, het wordt tijd om van de vruchten te gaan plukken. Dat betekent feest! Trio Trabant wervelt zich met de zinderende zang van Edina en alle spannende instrumenten die ze meenemen door de uithoeken van het imaginaire en onmiskenbare Oost-Europa. Het is PRUIMENTIJD.

Het concert begint om 20.30u, tickets kosten 12,50 en zijn hieronder te koop.

Het concert wordt georganiseerd in het kader van www.chaosaandeschie.nl. Vooraf aan het concert genieten van een 3-gangen-menu kan voor een speciale prijs van 25 euro. Het menu staat op de website.
 

PRUIMENTIJD
12,50
PRUIMENTIJD incusief 3-gangen-diner
37,50

Meer informatie

Trio Trabant bestaat uit: Hilde Kertész, Winfried Veenker en Frank de Jong. De muzikanten bespelen viool, kontra, accordeon, contrabas, trompetviool, kanna, gitaar, taragot, klarinet, gardon en kaval en zingen. Edina Csüllög en László Vadas versterken het trio met zang, cither en accordeon.

Voor meer informatie over Trio Trabant, zie www.triotrabant.nl.

Datum en tijd vanaf zaterdag 2 november 2019, 20:30 uur
Meer informatie http://www.triotrabant.nl
 
Type Lijm & Cultuur