Just Jazz 2020

Just Jazz is een jaarlijks terugkerend evenement in Delft en steevast het grootste en bekendste open feest van Groover. De eerste editie van dit festival vond plaats in 2010. In de afgelopen negen jaar is het feest sterk gegroeid. De locatie veranderde van het toenmalige Speakers aan de Burgwal, naar Theater de Veste in het centrum tot de huidige locatie Lijm & Cultuur.

Vorig jaar vierde Just Jazz haar tienjarig jubileum met 1400 bezoekers op een avond vol intense, hoogstaande, vernieuwende en vooral ook dansbare jazz. Zowel leden van Groover, studenten en niet-studenten komen op het evenement af waardoor er een gemengd publiek aanwezig is. Op het programma staan grote namen, aanstormend talent van de Nederlandse jazzscene en de beste bands van onze vereniging. De afgelopen jaren hebben externe bands als Gallowstreet, BRUUT!, New Cool Collective, Koffie en Broken Brass Ensemble opgetreden.

Naast deze grote bands is er elk jaar ook ruimte voor jong talent op het podium. Combo’s die bestaan uit leden en oud-leden van Groover krijgen de kans om op kwalitatief hoog niveau voor een groot publiek een onvergetelijk optreden te geven. Dit staat in lijn met de visie van Groover om studenten jazzmuziek te laten maken met leeftijdsgenoten, muzikale ontwikkeling te boeken en mensen enthousiast te maken voor jazz. Just Jazz krijgt op deze manier een gezellige, ongedwongen en open sfeer. Mensen van verschillende leeftijden, afkomsten en interesses kunnen hier samen komen om te genieten van live jazzmuziek.

Meer informatie

Datum en tijd van woensdag 20 mei 2020, 16:00 uur, tot donderdag 21 mei 2020, 02:00 uur
Tickets € 10.80 (vanaf) (Bestel online)
Meer informatie https://justjazz.grooverjazz.nl/
 
Type Georganiseerd bij Lijm & Cultuur