Ecstatic Dance Delft

Uit het hoofd, in je lijf! Kom op de zondagochtend* heerlijk wakker worden of de vrijdagavond* de week afsluiten bij Lijm & Cultuur met een dansmeditatie. Dans op blote voeten, sokken of zachte dansschoenen. Voor jong en oud, ervaren of beginner. Na een gezamenlijke warming-up is het aan jou: dans je ingetogen of uitbundig, alleen of met anderen? Net wat de muziek met je doet of hoe jij dat voelt op dat moment.

*Bekijk hieronder de data waarop je je kunt aansluiten.

Ecstatic Dance is een wereldwijd fenomeen met een paar simpele regels: geen schoenen, geen alcohol, geen foto’s, niet praten – zodat je je volledig aan jouw dans kunt overgeven en zo al dansend tot ecstase kunt komen.

Kosten € 15,00 per keer (of 10 keer voor € 110 of 5 keer voor € 65), inclusief thee en wat lekkers. Op de zondagen is er na afloop voor de liefhebbers een potluck-lunch om nog even gezellig na te praten en elkaar ook buiten de dans beter te leren kennen. Aanmelden is niet nodig. Ga voor alle informatie naar www.ecstaticdancedelft.eu of de Facebookpagina van Ecstatic Dance of neem contact op met Anita: anita@theatertaal.nl.

Meer informatie

Datum en tijd vrijdag 23 november 2018, van 19:30 uur tot 22:00 uur
Meer informatie http://www.ecstaticdancedelft.eu
 
Type Georganiseerd bij Lijm & Cultuur