DCMF: Muziektheatervoorstelling door kinderen

Ieder jaar is het een feest om te zien hoe kinderen vol enthousiasme meewerken aan een productie in het Delft Chamber Music Festival. De nieuwe muziektheatervoorstelling Lief Liefste Allerliefst #<3Delft zal hierop geen uitzondering zijn. Samen met bevlogen zangeres en theatermaker Emma Rekers en componist Thomas Myrmel gaan kinderen uit de omgeving Delft aan het werk met oude, klassieke en nieuwe muziek, verhalen over de liefde en de prachtige stad Delft als uitgangspunt. Zo ontstaat er een fonkelnieuwe muziektheatervoorstelling.

Net als in het echte leven is de liefde in de muziek een belangrijke motor. De liefde kan een impuls zijn om je in beweging te zetten, je iets wel of juist niet te laten doen. Het kan je een fijn gevoel geven maar ook verdrietig maken. Je kan liefde voelen voor iets, of voor iemand. Denk bijvoorbeeld aan de liefde voor je huisdier, je papa en mama, een vogel in de lucht, je vriend of vriendin, je instrument, je nieuwe speelgoed…

Maar hoe vertaal of verklank je gevoelens van liefde in een voorstelling? Hoe klinkt, speel of zing je iets dat een gevoel is? Veel componisten gingen jullie voor! Kom, zing, speel en maak het mee! Het belooft ook dit jaar een kleurrijke voorstelling te worden.

 

Meer informatie

Datum en tijd zondag 29 juli 2018, van 15:00 uur tot 16:00 uur
Tickets € 7,50 (Bestel online)
Meer informatie https://delftmusicfestival.nl/nl/programma/meespeelvoorstelling-met-kinderen
 
Type Georganiseerd bij Lijm & Cultuur