Chaos aan de Schie #18 – Warme Winter

De winter nadert, de dagen worden korter en het weer wordt guurder. Gelukkig is er dan de warmte van een winterse Chaos aan de Schie bij Lijm & Cultuur. Experiment Delft opent voor de 18e maal haar deuren voor iedereen die er wil dineren. De liefhebber kan daarnaast zijn hart ophalen bij verschillende culturele activiteiten. Combineren tot een culi-culturele avond mag natuurlijk ook!

Chaos aan de Schie #18 gaat van start op woensdag 8 november

Nieuw menu
Bas Hoog heeft opnieuw een prachtig menu samengesteld. Producten van het seizoen waren ditmaal zijn muze. Zijn creaties en smaakcombinaties zijn verrassend en vaak uniek te noemen. Chaos aan de Schie biedt hem alle ruimte op zijn culinaire talenten te leven en u daar deelgenoot van te maken.

Culturele activiteiten
Door het team wordt ook gezocht naar inspirerende culturele activiteiten. De zoektocht naar kleine pareltjes en inspirerende voorstellingen is volop gaande. Hou de agenda van Lijm & Cultuur in de gaten voor het actuele programma.

Praktisch
Tijdens Chaos aan de Schie is het restaurant op Lijm & Cultuur op woensdag t/m zaterdag geopend voor diner vanaf 17.00 uur. Bekijk het menu of reserveer meteen. Voor het actuele culturele programma kunt u kijken op www.lijmencultuur.nl. Hou de website en onze social mediakanalen in de gaten voor de meest up-to-date informatie.

Datum van woensdag 8 november 2017
Meer informatie http://www.chaosaandeschie.nl
 
Type Lijm & Cultuur