Dorpsgek 2017

Het jaarlijkse dorpsfestival keert weer terug bij Lijm & Cultuur op 29 september! Kom jezelf verdwalen en prik een vorkje mee van het culturele aanbod, een enorme dosis muziek en nóg meer kunst en live acts. Wil je jouw gekkigheid toevoegen met decor, theater, acts, bouwen of iets heel anders? Mail dan naar monoeventsdelft@gmail.com!

De kunstexpositief staat in het teken van dystopie. Dystopie is een samenleving met alleen maar slechte en akelige kenmerken waarin een mens totaal niet zou willen leven. Een fenomeen wat veel voorkomt in de alledaagse fictie, denk bijvoorbeeld aan een maatschappij gecontroleerd door robots en computers, compleet identieke mensen, een maatschappij zonder emoties, uitsterving door een kernramp of… een slopend goed festival.

Deze avond zal beetje bij beetje uiteen vallen in een niet-ideaal gevormd dorp. Overal impulsen die de dorpsgek sneller tot het besluit zal brengen om samen een leuke avond te maken. De kleine dingetjes die ontstaan wanneer een aantal mensen besluiten om samen een leuke avond te hebben. Die dingen die het zoveel leuker maken om samen te feesten dan alleen. Met dit thema gaan we met een groep kunstenaars op en met jullie experimenteren, om te kijken wat voor nieuwe kunst, verschrikkelijke choas en emotieloze rampen er op Dorpsgek kunnen ontstaan!

Kaarten kosten € 19,14 en zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Datum en tijd van zaterdag 23 september 2017, 21:00 uur
tot zondag 24 september 2017, 04:00 uur
Tickets € 19,14 (Bestel online)
Meer informatie https://www.facebook.com/events/723365657849160/
 
Type Georganiseerd bij Lijm & Cultuur