Chaos aan de Schie – Wereldse Inspiratie

De een blijft in eigen land, de ander zoekt het tijdens de zomervakantie ver buiten de grenzen, maar bij iedereen rest na thuiskomst slechts de herinnering. Gelukkig is er een nieuwe Chaos aan de Schie die je met overheerlijke unieke culinaire creaties opnieuw laat wegdromen naar al die prachtige plekken in de wereld..

De wereld inspireert onze chef

Chef Bas Hoog heeft zich voor deze editie laten inspireren door de keukens van verschillende landen en daar zijn eigen culinaire interpretatie aan gegeven. Bas doorkruist Peru, Indonesië, Noorwegen, Italië, Japan, Spanje, Frankrijk en Duitsland. En niet te vergeten Nederland, waar zijn ‘signature dish’ tartaar van diamanthaas met ingezuurde tulpen knollen, maggiplant en crème van gekaramelliseerde ui en kruidnagel op is geïnspireerd..

Groenten zijn als altijd een belangrijk startpunt, daarmee creëert Bas volmaakt harmonieuze gerechten met en zonder vlees of vis. Het resultaat: prachtige nieuwe creaties waarin de wereld extra kleur krijgt en je inspireert. Een diner bij de chaos: de perfecte verlening van je vakantie en een heerlijke avond uit.

Als onderdeel van de Chaos aan de Schie wordt door het team ook gezocht naar inspirerende culturele activiteiten. Hou de agenda van Lijm & Cultuur in de gaten voor het actuele programma.

Praktisch

Tijdens Chaos aan de Schie is het restaurant op Lijm & Cultuur op woensdag t/m zaterdag geopend voor diner vanaf 17.00 uur. Bekijk het menu of reserveer meteen. Voor het actuele culturele programma kunt u kijken op www.lijmencultuur.nl. Hou de website en onze social mediakanalen in de gaten voor de meest up-to-date informatie.

Datum van woensdag 23 augustus 2017
Meer informatie http://www.chaosaandeschie.nl
 
Type Lijm & Cultuur